נכתב ע"י חצי;1811032:סליחה שאני שואל (אם זה בעיה אמחוק)
אני מבין העיקרון של נט פרי לשמור על המטרה ולא להפוך לביזנס, אך הרבה משתמשים ובתוכם גם אני מתקשים לעבור לחברה שעדיין לא מבוסס 100% דהיינו אין שירות טלפוני, ואין ספק מבוסס וידוע רק שתי ספקים חדשים וקטנים שלא כל אחד רוצה להיות השפן נסיון, וכן זה עובד רק עם IP אחד מה שעושה הרבה בעיות ובתוכם אין אפשרות לשימוש למרכזייה.
שאלתי האם לא כדאי לגבות תשלום סמלי על השירות וקח נוכל להנות מסינון ההכי טוב ושירות ההכי טוב.
וכמובן בטח זכות גדול לתרום למיזם החשוב גם אם יהיה תשלום סמלי..
נכתב ע"י מיס;1858866:הלינק של התרומה בכרטיס אשראי, יש בו בעית אבטחה
https://kesherhk.info/Pay.aspx?id=1...2d88e9&pId=2574&titles=hide&lang=he-IL&dest=2
נכתב ע"י מיכל123;1859072:העמוד מאובטח ועומד בתקני אבטחה בינלאומיים.
אישור עמידה בתקן:
http://www.kesherhk.co.il/?page_id=192
ניתן לשים לב לצד ימין למעלה של הדפדפן, יש שם תמונה של מנעול שם נמצאים אישורי האבטחה.
נודניק אני מה?נכתב ע"י GolanArt;1861840:
הלינק עובדנכתב ע"י מיכל123;1861884:
נכתב ע"י trew;1861939:הלינק עובד
רק הערה קטנה וזה שאין לך מה לבדוק שדות של מספרים אם יש שם אותיות, וזה משהו שכללי צריך להגדיר אותו בכל השדות (לא חושב שסימון אדום מספיק)
גולן הלינק שלך לא מעודכן אצלי
בכל מקרה הכפתור עדין לא עובד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים