זיכוי הרבים עצום! בכמה גרושים!!! להצלת עם ישראל במהרה.

• הוסף לסימניות
אצלי לא.

יש למעלה מצד ימין לבחור שפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1858818:
אצלי לא.

יש למעלה מצד ימין לבחור שפה

כן ברור... המתרגמת שלנו מפה בפורום...

• הוסף לסימניות
תרמתי
תצליחו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חצי;1811032:
סליחה שאני שואל (אם זה בעיה אמחוק)
אני מבין העיקרון של נט פרי לשמור על המטרה ולא להפוך לביזנס, אך הרבה משתמשים ובתוכם גם אני מתקשים לעבור לחברה שעדיין לא מבוסס 100% דהיינו אין שירות טלפוני, ואין ספק מבוסס וידוע רק שתי ספקים חדשים וקטנים שלא כל אחד רוצה להיות השפן נסיון, וכן זה עובד רק עם IP אחד מה שעושה הרבה בעיות ובתוכם אין אפשרות לשימוש למרכזייה.

שאלתי האם לא כדאי לגבות תשלום סמלי על השירות וקח נוכל להנות מסינון ההכי טוב ושירות ההכי טוב.

וכמובן בטח זכות גדול לתרום למיזם החשוב גם אם יהיה תשלום סמלי..

אני עובד עם 2 סוגי מרכזיות, של בזק - centrex ושל VPBX ועובד מצויין
ולגבי השירות של נט פרי, הצטרפתי בתחילת הדרך ולא זכור לי בעיה מהותית שלא נפתרה במהירות מרשימה

• הוסף לסימניות
העמוד מאובטח ועומד בתקני אבטחה בינלאומיים.

אישור עמידה בתקן:
http://www.kesherhk.co.il/?page_id=192

ניתן לשים לב לצד ימין למעלה של הדפדפן, יש שם תמונה של מנעול שם נמצאים אישורי האבטחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1859072:
העמוד מאובטח ועומד בתקני אבטחה בינלאומיים.

אישור עמידה בתקן:
http://www.kesherhk.co.il/?page_id=192

ניתן לשים לב לצד ימין למעלה של הדפדפן, יש שם תמונה של מנעול שם נמצאים אישורי האבטחה.

זה נכון מחוץ לנטפרי. אבל בתוך נטפרי. זה עבר סינון. ועכשיו יש לי בעיה עם כל האתרים שעוברים דרך incapsula

ובניהם שלך. את שלך פתרתי עכשיו.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1861840:
זהו! תוקן הבאג, עכשיו אתם יכולים לבצע הוראות קבע
באיזה סכום שתרצו!
כאן:

http://netfree.link/#donate
נודניק אני מה?
הלינק לא עובד בפיירפוקס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1861870:
נודניק אני מה?
הלינק לא עובד בפיירפוקס.

למה נודניק, הכל בזכותך!
אני בודק

• הוסף לסימניות
שיניתי גם את הלינק שלי שיהיה ישירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1861884:
והלינק הזה כן עובד ?

(ישירות לעמוד התרומה)
הלינק עובד
רק הערה קטנה וזה שאין לך מה לבדוק שדות של מספרים אם יש שם אותיות, וזה משהו שכללי צריך להגדיר אותו בכל השדות (לא חושב שסימון אדום מספיק)

גולן הלינק שלך לא מעודכן אצלי
בכל מקרה הכפתור עדין לא עובד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1861939:
הלינק עובד
רק הערה קטנה וזה שאין לך מה לבדוק שדות של מספרים אם יש שם אותיות, וזה משהו שכללי צריך להגדיר אותו בכל השדות (לא חושב שסימון אדום מספיק)

גולן הלינק שלך לא מעודכן אצלי
בכל מקרה הכפתור עדין לא עובד.

איזה כפתור לא עובד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה