זיכוי הרבים עצום! בכמה גרושים!!! להצלת עם ישראל במהרה.

• הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
הקפצה.
שכולם יזכו בזכות.

[בסוף יחשבו שאני קשור לנטפרי :)]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני שואל (אם זה בעיה אמחוק)
אני מבין העיקרון של נט פרי לשמור על המטרה ולא להפוך לביזנס, אך הרבה משתמשים ובתוכם גם אני מתקשים לעבור לחברה שעדיין לא מבוסס 100% דהיינו אין שירות טלפוני, ואין ספק מבוסס וידוע רק שתי ספקים חדשים וקטנים שלא כל אחד רוצה להיות השפן נסיון, וכן זה עובד רק עם IP אחד מה שעושה הרבה בעיות ובתוכם אין אפשרות לשימוש למרכזייה.

שאלתי האם לא כדאי לגבות תשלום סמלי על השירות וקח נוכל להנות מסינון ההכי טוב ושירות ההכי טוב.

וכמובן בטח זכות גדול לתרום למיזם החשוב גם אם יהיה תשלום סמלי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חצי;1811032:
סליחה שאני שואל (אם זה בעיה אמחוק)
אני מבין העיקרון של נט פרי לשמור על המטרה ולא להפוך לביזנס, אך הרבה משתמשים ובתוכם גם אני מתקשים לעבור לחברה שעדיין לא מבוסס 100% דהיינו אין שירות טלפוני, ואין ספק מבוסס וידוע רק שתי ספקים חדשים וקטנים שלא כל אחד רוצה להיות השפן נסיון, וכן זה עובד רק עם IP אחד מה שעושה הרבה בעיות ובתוכם אין אפשרות לשימוש למרכזייה.

שאלתי האם לא כדאי לגבות תשלום סמלי על השירות וקח נוכל להנות מסינון ההכי טוב ושירות ההכי טוב.

וכמובן בטח זכות גדול לתרום למיזם החשוב גם אם יהיה תשלום סמלי..

שירות טלפוני לא צריך. ככה שזה לא מסמל על מבוסס או לא. כי בתאכלס בחברות אחרות רוב הבעיות יכול לפתור רק מישהו מקצוען והוא לא עונה לטלפון. מישהו זוטר עונה לטלפון שולח הודעה עם כל הפרטים למקצוען שיפתור את הבעיה.
אצלנו אתה מתקשר ישר עם המקצוען דרך ממשק הפניות.

אבל אני יכול לומר שבהחלט אנחנו עושים בימים אלו חישוב מסלול מחדש.
כי נוכחנו לדעת שהמערכת הזאת לא יכולה לעבוד על מתנדבים. מה לעשות שצריך אנשי מקצוע.

• הוסף לסימניות
תרמנו!

כדאי לעשות אופציה להוראות קבע בנקאיות, זה הכי חזק לאורך זמן.
ודרך אגב, העמוד של התרומה בפייפל יכול להיות בשפה העבירת ברירת מחדל, כדאי לשנות את זה.

• הוסף לסימניות
שאלה: לא חבל שכל תמונה נשלחת אוטומטית לבדיקה?
יש דפים שאני נכנסת אליהם פעם אחת, מוצאת מה שאני צריכה והולכת הלאה.
בשביל מה לבדוק? אולי רק תמונה שמבקשים תשלח לבדיקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה שלי;1812152:
שאלה: לא חבל שכל תמונה נשלחת אוטומטית לבדיקה?
יש דפים שאני נכנסת אליהם פעם אחת, מוצאת מה שאני צריכה והולכת הלאה.
בשביל מה לבדוק? אולי רק תמונה שמבקשים תשלח לבדיקה?
אבל שתשאר אופציה לשלוח את כל העמוד יחד. כמו באתרי תמונות/קניות שלא יצטרכו לשלוח תמונה תמונה

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשי נטפרי ומאד מאד מרוצים
כבר הרבה זמן שאנחנו רואים באתר שלכם את האופציה של התרומה ומאד רצינו לתרום אלא שכל פעם שאנו נכנסים לקישור אנו מקבלים את ההודעה דף האינטרנט אינו זמין.
חבל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1811065:
שירות טלפוני לא צריך. ככה שזה לא מסמל על מבוסס או לא. כי בתאכלס בחברות אחרות רוב הבעיות יכול לפתור רק מישהו מקצוען והוא לא עונה לטלפון. מישהו זוטר עונה לטלפון שולח הודעה עם כל הפרטים למקצוען שיפתור את הבעיה.
אצלנו אתה מתקשר ישר עם המקצוען דרך ממשק הפניות.

כי נוכחנו לדעת שהמערכת הזאת לא יכולה לעבוד על מתנדבים. מה לעשות שצריך אנשי מקצוע.

תודה על התשובה, אכן לצורך שירות מקצועי לא צריך שירות טלפוני, (אולי לשירות לא מקצועי כן,)
אך מה עם ספק מבוסס?

בכל אופן אשריכם שזכיתם להתעסק בטהרתן של ישראל, זכותם עצומה!

• הוסף לסימניות
נו חבר'ה, כבר הזמנתי את המרצדס... :D

• הוסף לסימניות
בשורה טובה למי שרוצה להחזיק את נטפרי!!
כאן, תוכלו לבצע הוראת קבע, בקלות, ועם כרטיס ישראלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1811065:

שמע. שנה מהיום, זה ברור שיהיה לכם איזה משרד עם כמה עובדים שיטפלו בכל מה שצריך לטפל. זה לא יוכל לעבוד בצורה אחרת. בסופו של דבר יהיו חייבים אנשים במשרה מלאה שיטפלו בכל מה שצריך.

אז אם עוד שנה - למה לא היום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה