זיכוי הרבים עצום! בכמה גרושים!!! להצלת עם ישראל במהרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספורנו;1811774:
כדאי לעשות אופציה להוראות קבע בנקאיות, זה הכי חזק לאורך זמן.
אפשר בפייפל, לסמן V במשבצת.

חבל שזה לא בעברית..

• הוסף לסימניות
לא מצאתי מילים שמבטאים את הערכה למה שרואים פה בתמונה
ואחרי שראיתי ישועה גדולה בפעם הקודמת
תרמתי שוב.
צפה בקובץ המצורף 260694

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אגב, עכשיו אני מגלה שעברו את 9,000,000 תמונות (!)

• הוסף לסימניות
הנה מכתב ששלחתי בעבר, וכעת ראוי שוב לעבור על זה, ודאי יהיה לתועלת בעז"ה.

קבצים מצורפים

• הצעות חשובות לנטפרי.pdf
    KB 49.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני לא רשום בנטפרי כלל כרגע, (אין לי הסבר למה), אבל לתרום לפרוייקט גדול וקדוש זה? מה השאלה בכלל? כמובן שתרמתי!
והסיבה שאני כותב זאת משום שאם כל אחד שיתרום - יכתוב שתרם, זה יעודד עוד ועוד אנשים לתרום לפרוייקט קדוש זה. והיה זה שכרי.

המון המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1821601:
אני לא רשום בנטפרי כלל כרגע, (אין לי הסבר למה), אבל לתרום לפרוייקט גדול וקדוש זה? מה השאלה בכלל? כמובן שתרמתי!
והסיבה שאני כותב זאת משום שאם כל אחד שיתרום - יכתוב שתרם, זה יעודד עוד ועוד אנשים לתרום לפרוייקט קדוש זה. והיה זה שכרי.

המון המון הצלחות!

תודה על התרומה המכובדת פפוקו!!!

• הוסף לסימניות
תרמתי שוב.
לרפואת ברכה רחל בת רייזל.

• הוסף לסימניות
אספר לכם שסיפרתי לת"ת פוסק חשוב
על המיזם, ושאלתי אותו אם לתרום מכספי מעשר
למיזם, הוא ענה לי חד משמעית, לכתחילה שבלכתחילה,
אני עצמי הייתי בשוק!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מה זה נט פרי שכולם מדברים עליו באשכול???

• הוסף לסימניות
גם אני זכיתי לתרום למען מפעל קדוש זה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1821601:

המון המון הצלחות!

גם אני תרמתי...
אמנם לפני שבועיים... אך לא טרחתי לעדכן, אז אני מקפיץ לתועלת אלו שיתרמו בעתיד ;)

• הוסף לסימניות
יש אתר שקוראים לו ישראל תורמת שהיא נותנת פתרונות גיוס לדברים כאלו

תמורת אחוזים בודדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמנדריק;1858344:
תמורת אחוזים בודדים

1. זה סוג הפניות שכדאי לכתוב באישי. המפתחים של נטפרי לא תמיד קוראים את כל האשכולות.

2. לגופו של ענין, המחיר באתר ההוא הוא הרבה הרבה יותר יקר ממה שנטפרי משלמים כשהתרומה באמצעות 'קשר'.

3. תרמת כבר ?

• הוסף לסימניות
תודה!
זקוקים לעוד! אנחנו רוצים לקדם ולשפר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה