זיכוי הרבים עצום! בכמה גרושים!!! להצלת עם ישראל במהרה.

...

...

יישר כח!

תרמתי מעשרות

(אגב, רב חשוב מי-ם פסק לי שזה ממש לכתחילה לתרום מכספי מעשר!)

עשיתי עכשיו הוראת קבע.
(כאשר הייתי צריך לאשר את התשלום, היה כתוב שם עבור:- כדאי לכתוב נטפרי כי מדובר באתר חיצוני, ובהוראת קבע זה יגבה מקשר, הייתי רוצה להיות בטוח שאתם מקבלים את התרומה ולא שום ארגון אחר.)

יישר כוחכם!!!
תמשיכו לעשות דברים טובים!

רק עכשיו התוודעתי לאשכול הזה... תרמתי בשבוע שעבר 440 ש"ח

נכתב ע"י park;1902639:
עשיתי עכשיו הוראת קבע.
(כאשר הייתי צריך לאשר את התשלום, היה כתוב שם עבור:- כדאי לכתוב נטפרי כי מדובר באתר חיצוני, ובהוראת קבע זה יגבה מקשר, הייתי רוצה להיות בטוח שאתם מקבלים את התרומה ולא שום ארגון אחר.)

יישר כוחכם!!!
תמשיכו לעשות דברים טובים!
כל מה שנכנס מהאתר של נטפרי כמובן מגיע לנפטרי. המערכות ממוחשבות ואין בהם טעויות.

בשדה עבור אפשר לרשום "לע"נ ר' חיים בן שלמה" או "לרפואת מרת רות בת שרה" או כל מה שרוצים.
אפשר גם לרשום "נתרם כהוקרה ל MAT"....

...

ממש לא, אבל לא שאלתי אותו אם אני יכול לומר את זה בשמו...
אשמח לומר לך את שמו באישי.

עשיתי הו"ק של 55 ש"ח לחודש
ברכה והצלחה!

כדאי שידעו קצת יותר...

נכתב ע"י mat;1917037:
העומס גם נובע ממשתמשים חדשים שמצטרפים לסינון. וזה אומר שאנחנו צריכים להגדיל את כמות הבודקים שזה אומר יותר כסף. אז מי שרוצה להשתתף אפשר לתרום באתר שלנו.
כל יום של סינון תמונות עולה לנו בערך 110 שקל.

כל תרומה היא זכות גדולה של הצלה של רבים מישראל!
אני כבר תרמתי כמה ימי סינון שכאלו. מי שיכול לתרום, אפילו קצת, זו מצווה גדולה! בתרומתכם יכולים להינצל עוד ועוד יהודים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה