נכתב ע"י תלמידים;1234701:כן אני שאלתי את הרב שפיץ, רק תמיד עדיף לשאול ולברר כל מקרה לגופו, לכן אני מציע שתשאלו אתם.
שאלתי בעבר על שימוש בדיסקים לשמיעה וכן שימוש בתוכנת "פרויקט השו"ת" של בר-אילן.
מעניין מאד.
נכתב ע"י ארי בראון;1234702:ביררתי פעם בבי"ד לענייני ממונות בי-ם של הרב נוסנבוים, וקבלתי תשובה מפורטת על ענייני זכויות יוצרים בכלל..
ממליץ לשלוח להם את השאלה במייל.
בכל אופן ידוע כי הרב אלישיב נהג להחמיר מאד בעניין זה של העתקת שירים. זה לא פשוט בכלל.
נכתב ע"י sm05276;1234789:עיינתי בקישור הנ"ל,
בדקתי שם בתשובות שנענו כבר בעבר על שאלה זו,
היוצא שם שאם לא התכונן לקנות מותר.
עי"ש עוד.
(חוץ מזה גם שאלתי שם, ונר' מה יענו)
נכתב ע"י ארי בראון;1234793:ואני שואל, ותחשבו בכנות.
אם לא הייתה אפשרות בכלל להעתיק ולצרוב שירים כמו שא"א להעתיק בגדים ואוכל.....
......
נכתב ע"י רותי בן שימול;1234820:תחשבו יותר מזה,
אם אתם הייתם מוציאים את הדיסק והיו גונבים לכם אותו, הייתם מוחלים??
אתה כמובן צודק.נכתב ע"י המקצוען;1234832:זה שאלה נכונה אבל לא קשורה לדיון...
נכתב ע"י חיוכון;1234818:תן לי להמשיך את השאלה בצורה אחרת.
האם היו ממשיכים להוציא דיסקים ???
.
נכתב ע"י רותי בן שימול;1234840:אין תשובה הלכתית חד משמעית , אולי בדיוק בגלל שיש כאן הרבה רגש...
נכתב ע"י המקצוען;1234841:תסלחי לי, אבל אסור לדבר ככה......
ההלכה נקבעת לפי חוקי התורה והמשפט, לא לפי רגש.
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים