נכתב ע"י lmaof;1256486:אז תשמעו סיפור יפה...
שמעתי על אחד שנולד ביום העצמאות שנת תש"ח יום הקמת המדינה
והבטיחו להוריו המון הטבות כדי שיקראו לו בשם ישראל
והם כמובן, ויתרו על התענוג
ולאחר שנים, הוא התחתן ולחמיו קראו ישראל...
ולמי שלא מכיר את הענין, יש ציבור גדול שלא לוקח חתן ששמו כשם חמיו.
נכתב ע"י פרינטופ;1256497:היו מוסיפים לו שם; זה מקובל מאד.
וזה לא עניין של להיות ציונים. (ולא נולדתי ביום העצמאות ולא מכירה מישהו כזה ואינני מקבלת מהמדינה אפילו אגורה; רק נותנת...)
נכתב ע"י מילה בסלע;1256582:אינך מקבלת שום קצבה? (ילדים וכדו'?)
נכתב ע"י פרינטופ;1256586:סליחה! מזה שכחתי.
נכתב ע"י מילה בסלע;1256582:אינך מקבלת שום קצבה? (ילדים וכדו'?)
נכתב ע"י פרינטופ;1256586:סליחה! מזה שכחתי.
נכתב ע"י DESIGNIK;1256597:150 ש"ח לילד
נראה לי שבני אדם שווים קצת יותר מזה
יש אנשים שהולכים לחול ללדת כי שם מקבלים חופשת לידה שנה
אם הייתי ילדת חול לא הייתי עובדת בשנים האחרונות וגם הייתי מקבלת כפול על כמה חודשים![]()
ואני רק 140נכתב ע"י מילה בסלע;1256670:150? איזה כיף לך...
אני מקבלת 141................
נכתב ע"י Smeshi;1256475:מאד מוזר לי שהופכים לציוניים כשזה מגיע לכסף..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רברז, שואל לעניין, חי 523 ומשתמש 1 נוסף4 //