זכויות עובדים

• הוסף לסימניות
אני עובדת במקום עבודה חילוני עם קבוצת חרדיות,
היחס של ההנהלה הוא מחפיר!!!
עוקבים אחרינו כמה זמן אנחנו בשירותים,
הרבה פעמים לא מאפשרים לנו לצאת להפסקה/ שירותים
למרות שדורשים שנשאר על שעות נוספות לא משלמים...
מישהו מכיר אולי ארגון שדואג לזכויות העובדים,
אבל בחינם,
כי גם ככה כל חודש משום מה חסר לנו במשכורת בין 50-500 שק.........:mad:

אני יודעת שאני יכולה לעזוב, אבל מה לעשות שיש התחייבות לחצי שנה,
וחוץ מזה מי לא צריך כסף היום?????????????

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
מה זה ההתחייבות הזו?
ראשית, ההתחייבות היא הדדית...
שנית, אם הם יפתחו תביעה, רק הם ינזקו מזה. במידה והנתונים שאת מציינת מדוייקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1383373:
מה זה ההתחייבות הזו?
ראשית, ההתחייבות היא הדדית...
שנית, אם הם יפתחו תביעה, רק הם ינזקו מזה. במידה והנתונים שאת מציינת מדוייקים.

כשבאתי לראיון החתימו אותי על התחייבות לחצי שנה,
אז לא ידעתי לאיזה בור אני מכניסה את עצמי,
לידיעתך, זה לא כל מה שקורה שם....
כתבתי רק חלק קטן מהדברים...

• הוסף לסימניות
נשמע כמו תיק למשרד התמ"ת (הכלכלה)
יש להם קו חם לעובדים או משהו כזה.
אם מותר לפנות או לא - תשאלי רב.

• הוסף לסימניות
יש עמותת שי"ל
שירות יעוץ לאזרח

אין לי את המספר.
אולי ב144
הם משתדלים מאד לעזור

• הוסף לסימניות
אם אין זכויות העובד, חתימתך לא שווה כלום.

• הוסף לסימניות
בטח משהו בסגנון שירות לקוחות או מכירות.
כואב הלב

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לבדוק את התלונות בינכן לבין עצמכן, הן בענין היחס והן הכספי.
ולהעלות זאת בנקודות ברורות בלי רגשנות על הכתב,
להחתים את כל הקבוצה ולגשת עם זה (ועם התלושים שישמשו כהוכחה )להנהלה.
כמובן בצורה מכובדת.
ורק אם היחס לא יהיה רציני ,להוסיף בעניניות שהצעד הבא שלכן יהיה לפנות ל...
(יש בית דין לעניני עבודה או משהו בסגנון..)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תבררו האם ישנה הפרת זכויות מהותית. והפליה מגזרית.

שנית, תיעוד, תיעוד ועוד פעם תיעוד. מכשירי הקלטה מצלמות נסתרות, הצהרות של עובדים נוספים. ככל שיש יותר תיעוד יש יותר כח.

אחרי שני השלבים הראשונים (שלפי הסיפורים אני מאמין שנעשו, אולי חלקית), ניתן לגשת למח' האכיפה בתמ"ת, ולהגיש תלונה. הגשת התלונה עוזרת במספר מישורים. א. שינוי בגישת המעסיק שיודע שנפתחת נגדו חקירה. ב. הגנה על העובד, המעסיק לא יוכל לפטרו בעקבות התלונה. ג. שימוש במיצוי החקירה - אם התמ"ת יגיע למסקנה כי נעשתה עבירה על חוקי העבודה, ניתן להשתמש במסקנות אלו כדי לזכות בקלות בבית המשפט.

*מח' האכיפה פועלת כמשטרה לגבי חוקי העבודה - אין בעיה הלכתית (כפי שפסקו לי - יש לי את זה בכתב) לפנות אליהם. לעומת בית המשפט שיש הפוסקים שהוא נחשב בערכאות, ואין לגשת אליהם ללא היתר מבית דין מוסמך.

בשורות טובות ושנה טובה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!! לכל העונים נבדוק באמת מה אפשר לעשות,

אני באמת עובדת בשירות לקוחות של חברה מאד רצינית, לדעתי זו בושה לחברה שככה מתנהגים לנציגים שלה,
מנהלת המוקד היא לצערי גנבת- כשאנו ניגשות אליה על מנת לומר שחסר לנו כסף במשכורת, היא מורחת אותנו עם כל מיני תירוצים, משיחה שערכתי עם מנהלת צוות היא אומרת שגם להם המנהלים חסר כסף שכנראה מגיע אליה לכיס בסופו של יום.....
לצערי, גם אין עם מי לדבר ניסינו לדבר עם המנהל של מנהלת המוקד אך גם הוא לא מבין מה הבעיה, מבחינתו הכל טוב וחלק.

נראה שבאמת ניפנה כולנו לשי"ל או למשרד התמ"ת.

העיקר שתהיה לכולנו שנה טובה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה