"זכות השתיקה" או "מתנות בחושך"- איזה סרט עדיף?

• הוסף לסימניות
אלו שני הסרטים האחרונים של פרלשטיין
איזה מביניהם עדיף לקבוצה של נערות?

• הוסף לסימניות
על מה הם?

• הוסף לסימניות
זכות השתיקה.
מתנות בחושך לא התחברתי בכלל לעלילה. בנאלית מדי.

• הוסף לסימניות
תודה
אם יש עוד תגובות, אשמח לשמוע
בפעם הקודמת הבאתי את "לא ליפול" והיה מעולה

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מרוב סרטים אני כבר לא זוכרת מה ראיתי ומה לא...
מי יכולה לכתוב לי בקיצור מה היה בזכות השתיקה ובמתנות בחושך?

• הוסף לסימניות
בזכות השתיקה היה על עיתונאית מצרפת שנכחה בפיגוע ואחכ היה סיפור משפחתי עם אחיות של אמא שלה והמשטרה
מתנות בחושך נראה לי משהו עם שמלות כלה ונפאל - לא זוכרת

• הוסף לסימניות
בזכות השתיקה היה על עיתונאית מצרפת שנכחה בפיגוע ואחכ היה סיפור משפחתי עם אחיות של אמא שלה והמשטרה
מתנות בחושך נראה לי משהו עם שמלות כלה ונפאל - לא זוכרת
השמלות כלה היה בשוב לחיות.
במתנות בחושך אני זוכרת שאיזה אישה ברחה עם הבת שלה ממקום למקום, לא ממש זוכרת את התוכן והעלילה.
לדעתי מזכות השתיקה הקבוצה יותר תיהנה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
במתנות בחושך היה בחורה שגרה בנפאל בילדותה והגיעה לארץ לטיול בת מצוה, ההורים נרצחו בנפאל ולא אספר למה היא חזרה לנפאל ושוטטה שם בלי סוף....
הסיפור בנפאל היה בסרט על גג עולם לא?

• הוסף לסימניות
צודקת באתי לשנות את זה

• הוסף לסימניות
זכות השתיקה הייתה על עיתונאית מצרפת שהייתה צריכה לכתוה על ההגירה מצרפת לא"י ,
באי היו לה 2 דודוה אחיות של אמא שלה שבחיים לא פגשה אותם כיוון שהיו בריב עם אימה בגלל נראה הירושה של אמא שלהם שנפטרה
וכך נמשכת לסיפור משפחתי מאוד כואב
בתוך כל זה משולב עוד מלא מתחחחחחחחח על פיגוע בקיצוררר מורכב
אבל מהמםםםםםםםםם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
במתנות בחושך אני זוכרת שאיזה אישה ברחה עם הבת שלה ממקום למקום, לא ממש זוכרת את התוכן והעלילה.
שמלות כלה היה בשוב לחיות
מתנות בחושך זה משהו על יקב

• הוסף לסימניות
איזה סרט יצא קודם?

• הוסף לסימניות
באי היו לה 2 דודוה אחיות של אמא שלה שבחיים לא פגשה אותם כיוון שהיו בריב עם אימה בגלל נראה הירושה של אמא שלהם שנפטרה
אבל מהמםםםםםםםםם
משהו היה עם תרומת כליה שהתאים?

• הוסף לסימניות
אבל מהמםםםםםםםםם
כן שהאמא הייתה חולה נראה לי
מסתבר שראיתי את הסרט הזה...
שוב לחיות (אם אנילא טועה
אני שואלת על זכות השתיקה או מתנות בחושך, מה יצא קודם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה