בשוב לחיות היה עם שמלות כלה, גם שם יש?מתנות בחושך נראה לי משהו עם שמלות כלה ונפאל - לא זוכרת
השמלות כלה היה בשוב לחיות.בזכות השתיקה היה על עיתונאית מצרפת שנכחה בפיגוע ואחכ היה סיפור משפחתי עם אחיות של אמא שלה והמשטרה
מתנות בחושך נראה לי משהו עם שמלות כלה ונפאל - לא זוכרת
הסיפור בנפאל היה בסרט על גג עולם לא?השמלות כלה היה בשוב לחיות.
במתנות בחושך היה בחורה שגרה בנפאל בילדותה והגיעה לארץ לטיול בת מצוה, ההורים נרצחו בנפאל ולא אספר למה היא חזרה לנפאל ושוטטה שם בלי סוף....
לדעתי מזכות השתיקה הקבוצה יותר תיהנה.
שמלות כלה היה בשוב לחיותהשמלות כלה היה בשוב לחיות.
במתנות בחושך אני זוכרת שאיזה אישה ברחה עם הבת שלה ממקום למקום, לא ממש זוכרת את התוכן והעלילה.
לדעתי מזכות השתיקה הקבוצה יותר תיהנה.
משהו היה עם תרומת כליה שהתאים?זכות השתיקה הייתה על עיתונאית מצרפת שהייתה צריכה לכתוה על ההגירה מצרפת לא"י ,
באי היו לה 2 דודוה אחיות של אמא שלה שבחיים לא פגשה אותם כיוון שהיו בריב עם אימה בגלל נראה הירושה של אמא שלהם שנפטרה
וכך נמשכת לסיפור משפחתי מאוד כואב
בתוך כל זה משולב עוד מלא מתחחחחחחחח על פיגוע בקיצוררר מורכב
אבל מהמםםםםםםםםם
כן שהאמא הייתה חולה נראה לימשהו היה עם תרומת כליה שהתאים?
שוב לחיות (אם אנילא טועהאיזה סרט יצא קודם?
זכות השתיקה הייתה על עיתונאית מצרפת שהייתה צריכה לכתוה על ההגירה מצרפת לא"י ,
באי היו לה 2 דודוה אחיות של אמא שלה שבחיים לא פגשה אותם כיוון שהיו בריב עם אימה בגלל נראה הירושה של אמא שלהם שנפטרה
וכך נמשכת לסיפור משפחתי מאוד כואב
בתוך כל זה משולב עוד מלא מתחחחחחחחח על פיגוע בקיצוררר מורכב
אבל מהמםםםםםםםםם
מסתבר שראיתי את הסרט הזה...כן שהאמא הייתה חולה נראה לי
אני שואלת על זכות השתיקה או מתנות בחושך, מה יצא קודם?שוב לחיות (אם אנילא טועה
מתנות בחושךמסתבר שראיתי את הסרט הזה...
אני שואלת על זכות השתיקה או מתנות בחושך, מה יצא קודם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים