זכיה משונה

• הוסף לסימניות
התקשרו אלי מעירית בני ברק שזכיתי בהגרלה בפרס... הם לא מוכנים לגלות מה הם מזמינים אותי לטקס חלוקת הפרסים ביום X בשעה 6:00 בערב באולם העיריה...

היתה איזה פעם שהייתי בגינה עם הילדים ואשה מבוגרת ביקשה למלא שאלון על בטחות בגינה אז מילאתי כי ממילא לא היה משהו אחר לעשות... אבל כל הסיפור נשמע מוזר מאד,
התקשרו מחסום ו- ממש אני משועממת ב-6 בערב ללכת לעיריה...

אמרתי לה שאני לא יכולה לבוא אני עם הילדים וזה לא שייך היא כמעט התחננה אלי שאני יבוא... מוזר...

יש לי הרגשה שלקחו איזה 150 פתקים מתוך כל מה שצברו בגינות או כמה שממלא להם את אולם העיריה ופשוט החליטו לעשות טקס ראוותני... ויחלקו כובעי שמש או משהו בסגנון

בקיצור-
אשמח לשמוע האם זה משהו גורף או שבאמת פעם בחיים אני כן זכיתי... :)

עוד מישהי קיבלה היום טלפון??

• הוסף לסימניות
ברכותי לרגל זכיתך (?!)
אם ללכת או לא, שיקול שלך. אבל גם אם החלטת ללכת - אל תשאירי את הבית ריק... שיהיה בו 'מישהו' או אפילו עדיף 'מישויים' על כל אורח שלא יבוא...

• הוסף לסימניות
אין לך יומולדת באותו יום...?
אולי מארגנים לך מסיבת הפתעה :)

:) :) :)

• הוסף לסימניות
איזה מוזר :)
דווחי לנו על תוצאות!
זה נשמע כאילו עבדו עליך
תתקשרי לעריה ותאמרי שאת רוצה לוודאות מספר פרטים על הערב היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;642517:
ברכותי לרגל זכיתך (?!)
אם ללכת או לא, שיקול שלך. אבל גם אם החלטת ללכת - אל תשאירי את הבית ריק... שיהיה בו 'מישהו' או אפילו עדיף 'מישויים' על כל אורח שלא יבוא...

בדיוק מה שעמדתי לכתוב
לפעמים נוכלים רוצים בית ריק ודואגים ש"תזכו" בהגרלה ותשאירו את הבית בלי השגחה לאיזו חצי שעה
שנה טובה :)

• הוסף לסימניות
עכשיו התקשרו שוב וביקשו כתובת כדי לשלוח הזמנה מסודרת ועל הדרך היא אמרה שזה משחק לילדים... התקדמות... נחליט כבר... תודה לכל המיעצים אני מאד חשדנית בגלל זה העליתי את זה פה...
ודאי שהבית לא ישאר ריק או פתוח קודם נחליט אם ללכת...

• הוסף לסימניות
הכי פשוט תתקשרי לעירייה ישירות ותשאלי אם יש איזה הגרלה.. ואיזה טקס .
א"כ למה בחרו דווקא אותך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;642538:
עכשיו התקשרו שוב וביקשו כתובת כדי לשלוח הזמנה מסודרת ועל הדרך היא אמרה שזה משחק לילדים... התקדמות... נחליט כבר... תודה לכל המיעצים אני מאד חשדנית בגלל זה העליתי את זה פה...
ודאי שהבית לא ישאר ריק או פתוח קודם נחליט אם ללכת...

בקשי מהם את הטלפון שלהם "כדי שתוכלי לחזור אליהם אם תחליטי לבוא לטקס" ותראי אם יתנו לך
במקביל תבררי בעיריה אם יש דבר כזה :)

• הוסף לסימניות
אולי זה מהמבצע של הבקבוקים מהמחזורית.

• הוסף לסימניות
מה כ״כ מסובך ???
ההצעה הכי טובה היא כמו שכבר אמרו לך תתקשרי לעירייה ותבררי

• הוסף לסימניות
לדעתי יכול להיות שעבדו עליך, ואסביר באיזה צורה,
אני פעם הכנתי תוכנית למישהי, אני התקשרתי לכל האחיות והגיסות שלה, ובילפתי סיפורים מהסגנון שעשו לך, (התקשרתי למאפרת שאני רוצה לתאריך X (שיוצא בשבת). לאחת שמדברים מחברת FOX ורוצים לצלם ת'בת שלה לפרסומות)
קיצור זה הולך שמשגעים אנשים, מקליטים, ואז במפגש המשפחתי משמיעים את זה.
אז אם אכן תוכנית של אחות גיסה או משהו אז אל תהרסי לה. (מניסיון זה מעצבן).
בהצלחה ושנה טובה!:)

• הוסף לסימניות
שמעתי כבר ממשהו על הרעיון הזה את יכולה לפרט לי עוד רעיונות שהתקשרתם ובילפתם כי אני רוצה לעשות את זה ואין לי מספיק רעיונות, אני צריכה לפחות 10

וסליחה נעמי שהסטנו את נושא האשכול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;643529:
שמעתי כבר ממשהו על הרעיון הזה את יכולה לפרט לי עוד רעיונות שהתקשרתם ובילפתם כי אני רוצה לעשות את זה ואין לי מספיק רעיונות, אני צריכה לפחות 10

וסליחה נעמי שהסטנו את נושא האשכול...
אני הצעתי לכולם 'מעשי חסד' שידעתי שהם ממש לא מתאימים לאותו בן אדם. בסופו של דבר, הרעיון היה שהראתי להם- 'למה אתם אומרים אנשי חסד וכו', הינה תשמעו.
(ולכל המתנגדים לרעיון החינוכי הנושב מבין השורות, זה היה מיקרה ספציפי שמאד מאד התאים כי מדובר במשפחה של חסד אמית)
אז מה הצעתי?
למשפחה שיש לה עסק בבית וגם כך הדירה צפופה ועמוסה הצעתי להביא להם גמ"ח עם 30 לולים.
לאישה מבוגרת שידוע שבכל יום שישי היא עובדת קשה ולכן בליל שבת 'נוחתת' הצעתי לבוא למסור שיעור פרשת שבוע בבית אבות שסמוך לביתה ודווקא בליל שבת.
לאישה צעירה שהתחתנה שבועות בודדים קודם הצעתי להפוך לרכזת של 'עזר ליולדת'
בקיצור- זה היה הסיגנון.

• הוסף לסימניות
תיכף אברר לך
יש לי חברה בעיריה

• הוסף לסימניות
בעברית קוראים לזה 'מתיחות'.
אני אישית אף פעם לא הבנתי את ההנאה מסתם כך לשגע אנשים בטלפון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;643542:
תיכף אברר לך
יש לי חברה בעיריה

אני אשמח. בנתים אני מחכה להזמנה אם לא תגיע אני לא יבוא... אין לי זמן לבזבז על טלפונים לעיריה...

• הוסף לסימניות
לידע כללי : מתיחות וכדו נכללים באיסור של הונאת דברים

• הוסף לסימניות
אצלינו גם עשו את המתיחות המשפחתיות, לאחת שבעלה עובד בישיבה התקשרו ואמרו "אחי רוצה לקנות לבעלך מתנה, הוא אסף כל השנה כסף מה נראה לך שבעלך ירצה ב15 ש"ח?. לגיסה גננת בגן חובה בגן אידיש "התקשרה" חגית שהיא רוצה להכניס את הבת שלה לגן ובשביל האידיש לא איכפת לה לשים לה חצאית וגרביים. לבעלת חנות נעליים: בעלי יש לו מידה 50 ואני לא אוהבת את זה, זה גדול עליו, יש לכם מידה 49? למי שסיימה שיפוץ קטן בבית: מדברת אישתו של הקבלן, בעלי נעלם לו הפטיש, את יכולה בבקשה לחפש? ואם את מחפשת חפשי גם מסמר... (היה לנו 11 רעיונות... אפילו למי שיזמה את כל זה ונתנה לחברה להקליט הצליחו לעשות לה: אל תשאלי כל מה שהקלטתי עד עכשיו הכל נמחק...)
הכל הוקלט, והושמע באסיפה משפחתית של נשות המשפחה.

• הוסף לסימניות
חברתי מהעיריה אומרת שזה נשמע לה כמו מתיחה,
כי לא ידוע לה על שום הגרלה או משהו כזה.
האם יש לך טלפון או משהו של מי שאחראי על זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה