עזרה זמר מומלץ לשבת

• הוסף לסימניות
טוב אני לא יהיה פה זמין אז אם משהו רוצה מספר של מארגן שיפנה דרך המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הוא עושה ואברימי רוט פחות מתאים לריקודים במוצ"ש לכן אמרתי פיני כי הוא יודע לעשות הכל ואני יודע שהוא עושה אבל הכל תלוי במחיר קצת מצחיק השאלה היא לא כתבה סגנון מחיר כלום
למה פחות מתאים ?
הוא גם יודע לנגן באורגן מאד יפה !
לנו בישיבה הוא עשה שבת שלימה בקמפ ובמוצאי שבת ניגן באורגן
היה יפה
אני לא יודע מה הוא עושה היום, אבל פעם הוא הוא היה עושה גם חתונות

• הוסף לסימניות
וודאי לא ספרדי היא רוצה משהו שינהל את השבת
בררנו בכמה מקומות שהתארחנו {בתי הארחה, בתי מלון} וסיפרו לנו שיש חזן אשכנזי, האם יש גם חזן ספרדי, וענו לנו בכל מקום שבררנו שאין מה להביא חזן ספרדי כי ספרדיים יודעים להסתדר לבד, וכל ספרדי כמעט הוא חזן אז חבל להם על הכסף....

• הוסף לסימניות
דודי קאליש היה בחתונה של ראש ישיבת אורייתא, יש לו כישרון מיוחד לשתף את הבחורים בשירה (סוג של ליווי אקורדים וכו'), שמעתי מחבר שהיה שם שמאוד נהנו, אבל נראה לי הוא סגנון ממש חסידי.

• הוסף לסימניות
ישראל שוורץ
ברמה גבוהה מאוד
052-713-5625
עושה במלונות, שווה לשאול אותו אם הוא מוכן

• הוסף לסימניות
בררנו בכמה מקומות שהתארחנו {בתי הארחה, בתי מלון} וסיפרו לנו שיש חזן אשכנזי, האם יש גם חזן ספרדי, וענו לנו בכל מקום שבררנו שאין מה להביא חזן ספרדי כי ספרדיים יודעים להסתדר לבד, וכל ספרדי כמעט הוא חזן אז חבל להם על הכסף....
אבל יש מלא שבתות עם חזנים ופייטנים ספרדיים

• הוסף לסימניות
הוא לא חזן?
נראה לי פחות מתאים לבחורים בישיבה קטנה
חזן, אבל זה לא סותר
הוא גם טוב בקומזיצים וכאלו
השאלה מה הוא לוקח היום
שווה לשאול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה