- הוסף לסימניות
יש לי של אמרגן שעבד איתו, אבל אם יש לך ישיר הכי טובאין לי את המספר שלו יש לי איזה מספר של מארגן שאני מכיר אם את רוצה לברר דרכו
יש לי של אמרגן שעבד איתו, אבל אם יש לך ישיר הכי טובאין לי את המספר שלו יש לי איזה מספר של מארגן שאני מכיר אם את רוצה לברר דרכו
אני לא יודע ברור, יכול להיות שעושה גם שבתות לא עוקב אחריו..העיקר זה שבת. מוצ"ש זה רק לקינוח ככה
הישיבה לטאית הזמר יכול להיות גם חסידי כמה שאלות תן רעיונות זה לא רלוונטי לעכשיו זה כדי לדעת מה הרעיונות שלךחסידי או ליטאי???
ליטאיחסידי או ליטאי???
מי זה מי היה המארגן שלו? ואם היום הוא לא המארגן שלו אז עדיף שזה לא יהיה דרך מי שהיה המארגן שלויש לי של אמרגן שעבד איתו, אבל אם יש לך ישיר הכי טוב
רוצה מספר של מארגן תנסי תשאלי אותו כמה הוא עולה אני ינסה בנתים להשיג את הספר שלויש לי של אמרגן שעבד איתו, אבל אם יש לך ישיר הכי טוב
אגב שימעל'ה.ליטאי
תיצרו איתי קשר במייל הנ"לליטאי
זמין בוואצאפפיני איינהורן 0527118890
למה פחות מתאים ?הוא עושה ואברימי רוט פחות מתאים לריקודים במוצ"ש לכן אמרתי פיני כי הוא יודע לעשות הכל ואני יודע שהוא עושה אבל הכל תלוי במחיר קצת מצחיק השאלה היא לא כתבה סגנון מחיר כלום
בררנו בכמה מקומות שהתארחנו {בתי הארחה, בתי מלון} וסיפרו לנו שיש חזן אשכנזי, האם יש גם חזן ספרדי, וענו לנו בכל מקום שבררנו שאין מה להביא חזן ספרדי כי ספרדיים יודעים להסתדר לבד, וכל ספרדי כמעט הוא חזן אז חבל להם על הכסף....וודאי לא ספרדי היא רוצה משהו שינהל את השבת
הוא לא חזן?ישראל שוורץ
ברמה גבוהה מאוד
052-713-5625
עושה במלונות, שווה לשאול אותו אם הוא מוכן
אבל יש מלא שבתות עם חזנים ופייטנים ספרדייםבררנו בכמה מקומות שהתארחנו {בתי הארחה, בתי מלון} וסיפרו לנו שיש חזן אשכנזי, האם יש גם חזן ספרדי, וענו לנו בכל מקום שבררנו שאין מה להביא חזן ספרדי כי ספרדיים יודעים להסתדר לבד, וכל ספרדי כמעט הוא חזן אז חבל להם על הכסף....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //