זקוקה לייעוץ בענין טיולון

• הוסף לסימניות
על איזה טיולון לתינוקות אתם ממליצים???

חשוב לי מתקפל בקלות, קל ויפה.

• הוסף לסימניות
אנחנו מאוד מאוד מרוצים מאיה-בייבי.

• הוסף לסימניות
מקלרן טכנו XT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;435256:
מקלרן טכנו XT
התמונה באדיבות גוגל - אני מרוצה מאד מהעגלה.

קבצים מצורפים

• images.jpg
    KB 2.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
קופצת על העגלה (תרתי משמע...)

אם כבר, אז גם אני מחפשת..
המקלרן הזו, אפשר להשיג אותה גם בארץ או רק בדיוטי פרי ובחו"ל? ואם כן, מה המחירים שלה?
מה אתם אומרים על צ'יקו למשל? שמעתי שהיא נתקעת בעליה במדרגות, זה נכון?

גליון,
איזה דגם של איה בייבי, ומה המחיר שלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;435259:
אם כבר, אז גם אני מחפשת..
המקלרן הזו, אפשר להשיג אותה גם בארץ או רק בדיוטי פרי ובחו"ל? ואם כן, מה המחירים שלה?
אני קניתי בי-ם ב"רהיטי אור" ברח' שטראוס עלה לי 1250 ש"ח נראה לי שהיום הוא מוכר ב1200

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;435259:
גליון,
איזה דגם של איה בייבי, ומה המחיר שלה?

לא יודעת איך נקרא הדגם.
קנינו אותה לפני שנתיים וחצי, אז יצא דגם חדש עם פגוש, ועלה כמדומני 750.
לא מעודכנת מה קורה היום.

• הוסף לסימניות
מקלרן - ודאי שבארץ!
איפה את גרה?

• הוסף לסימניות
דרך אגב, שמעתי שעכשיו הולך משהו בשם 'סילבר קרוס', המוכר בפריש טען לי שזה יותר טוב מהמקלרן. ראיתי כזו במחיר של 1,200 - בקיצור באזור דומה מאד למקלרן.
כך היא נראית, ובאה גם בצבעים כחול כתום שחור וירוק.

בקשר לצ'יקו - לא יודעת אולי יש דגמים נוספים, אחת כזו שאני ראיתי - נמוכה מאד, ונראתה לא נוחה לילד בכלל.

• הוסף לסימניות
המקלרן החדשות נוסעות גרוע ביותר!

• הוסף לסימניות
מצטערת, גדול עלי המחירים האלו.
צ'יקו עולה באזור ה-500, חשבתי על אזור המחירים הזה, יש לכם המלצה על עגלה אחרת במחיר הזה?

שירי, אני גרה בבני ברק (לא רחוק ממך, אולי תקפצי לביקור :p)

• הוסף לסימניות
אם כך, לכי על ה"איה בייבי" שמעתי שמאד מרוצים ממנה.

אני התקמצנתי וקניתי ב-400 איזי בייבי התבלתה צ'יק צ'ק ונוסעת גרוע.
(נראית יפה ושמור רק שהגג התנתק וחדש עולה כמחצית העגלה החדשה...)

האיה נוסעות טוב, כל הריפוד מתנתק בקלות לכביסה ומחזיקות יותר מעמד.

• הוסף לסימניות
אני חסידה של מוצרים יד שנייה. מהסיבה הפשוטה שלא עובר הרבה זמן ואצלי בבית הם גם הופכים להיות כאלו.
אני מצרפת עגלה - טיולון שראיתי במחיר שאת מחפשת. רק שתדעי שהמחירים תמיד ניתנים למיקוח:

קטגוריה: לתינוק ולילד מוצר/פריט: עגלות ועגלות טיול אזור מכירה: תל אביב כתובת: חולון מחיר: 550 ₪ להשוואת מחיר לחץ

koteret_teur_tosafot.gif
right_04.gif
עגלה + טיולון שניקנתה בחו"ל הייתה בשימוש חודשיים בילבד חדשה !!! כול הקודם זוכה ניתן להיתקשר 24 שעות​
right_06.gif
spacer.gif
center_09.gif
center_17.jpg
center_18.gif
טלפון 1:050-7707232טלפון 2:
איש קשר: אלי דוא"ל:
center_20.gif
right_02.gif
koteret_tmunot.gif
center_04.gif
icon_hagdala.gif
להגדלה ותמונות נוספות לחץ
center_06.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif
spacer.gif
clicky_title2.gif

שירות השוואת מחירים לפני קנייה.
לבדיקת מחירים לחץ כאן

• הוסף לסימניות
ועוד משהו

טגוריה: לתינוק ולילד מוצר/פריט: עגלות ועגלות טיול אזור מכירה: רמת גן - גבעתיים כתובת: בני ברק מחיר: 399 ₪ לקניית המוצר ב לחץ כאן
koteret_teur_tosafot.gif
right_04.gif
חדשש כל הקודם זוכה עגלת baby safd דגם zip sport חדש בקרטון !!! שלש גלגלים !!!​
right_06.gif
spacer.gif
center_09.gif
center_17.jpg
center_18.gif
טלפון 1:054-3118015טלפון 2:
איש קשר: בועז דוא"ל: פנה למפרסם
center_20.gif
right_02.gif
koteret_tmunot.gif
center_04.gif
icon_hagdala.gif
להגדלה ותמונות נוספות לחץ

• הוסף לסימניות
2 שאני מכירה הלך להם המקלרן מהר מאד-הגלגלים נתקעו והספוג אל הידיות נקרע לגמרי.
לי יש טיולון גרקו ששוקל הכי פחות עולה לאוטובוס בכייף אני חורשת אותה ושמה עליה 2 ילדים
והיא מצוינת!
קניתי בחסדי שמואל בירושלים בסביבות ה-500

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת להמלצות על "איה בייבי". נוחה, מוצלחת ונוסעת מצוין. (כמובן, אין להשוות ל"בייבי ג'וגר"... אם יש לך דרך להביא מארה"ב יצא לך כמעט אותו המחיר.)

• הוסף לסימניות
שמעתי ש"בייבי ג'וגר" עולה בחסדי שמואל בסביבות 700-800 ש"ח, והתאומים של "בייבי ג'וגר" עולה עוד פחות מזה...

• הוסף לסימניות
גם את המקלרן אפשר להשיג ב-800 ש"ח בדיוטי פרי - וזנ כשמדובר על הדגם של החמש מצבים, מי שמספיק לו שלוש מצבים - quest נדמה לי - אפשר גם בפחות בדיוטי פרי.
מובן שבמחיר שקונים מקלרן בארץ זה נשמע רצח כסף, אבל - היא מדהימה, מגיל אפס ועד... - מנסיון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת