- הוסף לסימניות
כבר כמה שבועות אני מצונן באופן כבד הרופא נתן כדורים נגד אלרגיה שלא עוזרים....
למישהו יש פיתרון???
למישהו יש פיתרון???
מומלץ להוריד מוצרי חלב, מועיל בהרבה מקרים כאלה.כבר כמה שבועות אני מצונן באופן כבד הרופא נתן כדורים נגד אלרגיה שלא עוזרים....
למישהו יש פיתרון???
להרתיח קומקום ולנשום את העדים החמים. רפואה שלמהכבר כמה שבועות אני מצונן באופן כבד הרופא נתן כדורים נגד אלרגיה שלא עוזרים....
למישהו יש פיתרון???
ניסתי.. לא עזר תודה על הרצוןלהרתיח קומקום ולנשום את העדים החמים. רפואה שלמה
להוסיף בקערת מים רותחים טיפות שמן אקליפטוס ולנשום את. האדים.ניסתי.. לא עזר תודה על הרצון
איפה קונים שמן אקליפטוס??להוסיף בקערת מים רותחים טיפות שמן אקליפטוס ולנשום את. האדים.
יש כדורים בשם דקסימול סינוס - שהם נגד צינוןכבר כמה שבועות אני מצונן באופן כבד הרופא נתן כדורים נגד אלרגיה שלא עוזרים....
למישהו יש פיתרון???
כבר גמרתי את כל החבילות של דקסמול סינוס בבית...יש כדורים בשם דקסימול סינוס - שהם נגד צינון
יעילים ברוב המקרים מנסיון
רפואה שלמה![]()
זה כבר כמעט חודשיים...לא להלחץ,
מותר להיות מצונן
אולי גם החומרים של פסח מוסיפים
בעז''ה זה יעבור
גם אופציה שכבר מוצתה ולא עזרה במאום...אולי לשבת בשמש?
אולי זה אלרגיה לאבק-גם אופציה שכבר מוצתה ולא עזרה במאום...
לחתוך בצל לשים כף דבש כף שמן זית לערבב ולחכות 1/4 שעה בערךלמישהו יש עוד פתרונות ??.
אז אולי בנתים לא לקחת את הכדורים, כי זה במילא לא עוזר ..הרופא נתן כדורים נגד אלרגיה שלא עוזרים....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים