מניסיון עם אוזמפיקאני ממש בהתלבטות האם להתחיל את הזריקות
מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? האם יחד עם זה צריך לשנות את כל אורח החיים?
האם התופעות לוואי קשות מאוד?
רופאת המשפחה או דיאטנית יעשו את זה יותר טוב..מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד?
כןהאם יחד עם זה צריך לשנות את כל אורח החיים?
נסבלהאם התופעות לוואי קשות מאוד?
תודה על השיתוף!מניסיון עם אוזמפיק
החודש וחצי הראשונים קשים מאוד
בחילות, הקאות, סחרחורות, כאבי ראש, ימים של עצירות קשה ואח"כ ימים של שלשולים וכו'...
בהמשך - ימים רגועים ממש ב"ה
למדתי אלו מאכלים משפיעים עלי לא טוב, ופשוט מתנזרת מהם - פחמימות, מטוגנים, אוכל עם הרבה תבלון ועוד.
אורח החיים משתנה אוטומטית בגלל מאכלים שלא טובים למערכת העיכול,
וגם בגלל היכולת לאכול כמות קטנה בלבד.
בשונה מדיאטה רגילה אין את החלק של מלחמה על כל מאכל - לאכול או לא
כי הגוף מגיב מיד אם זה מזון שלא טוב לו, וכאבי הבטן או השלשולים הם גורם מרתיע מצוין...
כן, יש גם ימים של אכילת שוקולד וכו' - זה בסדר גמור, ויורדים עם הנשנושים האלו מידי פעם
ב"ה ירדתי 24 ק"ג ב-9 חודשים
התחלתי עם רבעתודה על השיתוף!
באיזה מינון השתמשת?
מה את/ה כן אוכל/ת?מניסיון עם אוזמפיק
בחילות, הקאות, סחרחורות, כאבי ראש, ימים של עצירות קשה ואח"כ ימים של שלשולים וכו'...
למדתי אלו מאכלים משפיעים עלי לא טוב, ופשוט מתנזרת מהם - פחמימות, מטוגנים, אוכל עם הרבה תבלון ועוד.
כי הגוף מגיב מיד אם זה מזון שלא טוב לו, וכאבי הבטן או השלשולים הם גורם מרתיע מצוין...
כן, יש גם ימים של אכילת שוקולד וכו' - זה בסדר גמור, ויורדים עם הנשנושים האלו מידי פעם
בגדול, הכלמה את/ה כן אוכל/ת?
גם כמות גדולה של ירקות אני לא מסוגלת לאכול...
מרגישה מלאה מדי- זה חבל מאוד!
מכירה את התופעה הזו...
למה את לא מסוגלת לאכול הרבה ירקות?
כי הגוף לא מעכל אותם?????
או כי את מרגישה מלאה מידי?
בדיוק!איך זה הולך? אם מספיק לי לדוגמא 0.5 אני ממשיך במינון הזה כמה חודשים? ואם אח"כ אין השפעה אז ממשיכים ועולים במינון?
וואי קודם כל כל הכבוד ענק!!!!!!!!!!!!!!!מניסיון עם אוזמפיק
והאם לא כדאי לסבול כאבי ראש ובחילות מדיאטה או מנקיון לגוף כמו שיטת הרב אשרוב?
האם מקבלים בקלות עם סבסוד. דרך רופא משפחה?מאונג'רו במאוחדת מסובסד ב50 אחוז
מקבלים בקלות.
קופות חולים שמסבסדות:לאחרונה יש שמועות ופרסומים על קופות חולים שמסבסדות את הזריקות היקרות הללו.
עד עכשיו אף קופה לא סבסדה אותם ומי שרצה להרזות היה צריך לשלם מחיר מלא
מי יודע איזה קופה מסבסדת?
נא לעדכן לתועלת הציבור.
השפעה יותר חזקה!מה ידוע למי שהוא על מנג'רו האם הוא יותר טוב מהויגובי או לא, כיון שלי אומרים שהוא שוה הרבה יותר מויגובי.
מי שיש לו מידע אודה לו שישלח לי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים