זרקור, חדש ישן ומעורר עניין

• הוסף לסימניות
באיזה יום מקבלים את העיתון? רביעי או חמישי?

• הוסף לסימניות
חמישי

• הוסף לסימניות
הבוקר כבר היה בתיבה!
לא הספקתי להציץ נראה נהדר

• הוסף לסימניות
עשיתי אתמול מנוי...
אמרו לי שאי אפשר לקבל דוגמית חינם :(
ולא קיבלנו את העיתון.
מתי אמורים לקבל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noas;1501136:
עשיתי אתמול מנוי...
אמרו לי שאי אפשר לקבל דוגמית חינם :(
ולא קיבלנו את העיתון.
מתי אמורים לקבל?

אני כמעט תמיד מקבלת בחמישי. ופעם אחת קיבלנו גם בראשון.

• הוסף לסימניות
קבלנו עכשיו את העיתון.
נראה מקסים!
יותר מוצלח מכל עיתון ילדים אחר, ונראה לי שאני מכירה את כולם...

• הוסף לסימניות
מי היה מנוי בתקופה שהחליפו את הצבע האחיד לכמה צבעים ואכעבור תקופה, את הדפים הפשוטים לדפי כרומו חלקים?
אני לא אשכח איך התרגשנו אז, הקידמה, היישר לתיבת הדואר!

אינני בטוחה מה מרגש יותר, מנסטלג לעקוב אחר ההתפתחויות.
הקסם של זרקור, זה דווקא בכך שהם לוקחים את הזמן.
יש להם את זה! ותמיד היה...

• הוסף לסימניות
חזרתי מהעבודה והעיתון חיכה על השולחן. נעים וחביב ומלא תוכן.
כותבות מובחרות בסיפורים מיוחדים.
שעה של קורת רוח.

• הוסף לסימניות
מחכה כבר לראות את החדש, איזו מתיקות נמסכה לו ליום שישי כשלאבי זה היה הזמן היחיד בשבוע שלא עבד ורק אז היה מוציא דברי דואר (אנחנו לא הורשינו בשל פרטיות הוריי) ואיך שרבנו, והיינו מתלחששים מראש עם אבי ומסכמים תורות, אהה...
נוסטלגיה...
עם ריחות השבת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה