קצת מעליבמיושן ומשעמם
אולי בטעות, קשה לי להאמין
הם אפילו לא מציירים ילדות
איזה הזוי!זרקור הוא בעיני העיתון המושלם!
הם מביאים סיפורים בהמשכים מהסופרות השוות לכל הגילאים. מגוון מתאים לכולם
מרווה לעומתו מיושן ומשעמם.
אני קוראת אדוקה של זרקור מאז הייתי בתחילת הסמינר וגם אחרי נישואיי לא מפספסת אצל אמא שלי!
אני לא חושבת שהוא הכי משעמםלמה זה שלך?
מתנצלת אם פגעתי במישהו.
זה רק דעתי -
ולגבי מרווה לצמא אין חולק שזה העיתון הכי שמור מבחינה רוחנית. אבל גם פחות מעניין
חחח.... כמו אחותי. מרוב שהיא במתח, אז היא כבר לא אוהבת ת'סיפוראני לא חושבת שהוא הכי משעמם
מבחינתי רק סיפורים בהמשכים זה ממש מעצבן
חחח... התפעלתי בתאור בן כמה הואפדהאל לסיים סיפורים@
מה זה האימוג'י ההמום הזה?![]()
עזבי...חחח... התפעלתי בתאור בן כמה הוא![]()
לא כ"כ קשור לאשכול, אבל סתם מעניין אותי הגישה הזו.לדעתי אין אין על מרוה!!
אני פעם קיבלתי זרקור חינם לנסיון והייתי פשוט בהלם מהפתיחות, לא רוצה שהילדים שלי יקראו את זה.
בפרשת השבוע היה תאור על אמא שנסעה לביה"ח ללדת, ואח"כ האבא חזר וכו'
יש בפרשות שלנו כ"כ הרבה דברים שאפשר ללמוד מהם, קצת תמהתי שזה מה שמצאו
וכנראה שזה קו מוביל בעיתון , לי אישית הפריע
(חסידית)
בישיבות החסידיות יש הרבה קטעים בגמרא שעוקפים ומשלימים אחרי החתונה.לא כ"כ קשור לאשכול, אבל סתם מעניין אותי הגישה הזו.
יש בפרשת השבוע (התורה שמשה קיבל מסיני) דברים שאפשר ללמוד מהם, ומאידך יש שם דברים שהם, אעפס, מידי פתוחים, ולא הייתם רוצים שהילדים שלכם יקראו את זה....
רק אני רואה כאן איזה אבסורד?
הגרש"ד פינקוס זצ"ל הסביר את זה שהתורה היא טהורה, וילד שלומד את המושגים - הוא לא מבין את הדברים כמו שמבוגר מבין, והיות והילד לומד את הדברים מתוך לימוד התורה - הוא מבין זאת בצורה שטחית ולא מבין את העומק, ולא רק שאין לו נזק, אלא שזה נכנס לו בצורה הכי טובה וטהורה שיש, וכשיגדל ויבין - כל דבר בזמנו - זה יקלט בצורה הכי טובה וטהורה שיש. להבדיל ממי שלומד דברים מחכמה חיצונית שעלולים להזיק לו!!!לא כ"כ קשור לאשכול, אבל סתם מעניין אותי הגישה הזו.
יש בפרשת השבוע (התורה שמשה קיבל מסיני) דברים שאפשר ללמוד מהם, ומאידך יש שם דברים שהם, אעפס, מידי פתוחים, ולא הייתם רוצים שהילדים שלכם יקראו את זה....
רק אני רואה כאן איזה אבסורד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים