מידע שימושי חבורת תריי"ג לצפיה מהבית

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
:rolleyes:בקשה חצופה:
יש לך אפשרות אולי להסריט ולשלוח למייל?
אפשר לעשות עם תוכנה של הקלטת מסך...
חבל שזה חסום לי....
אין שם שום בעיה של צניעות...
לא יודעת מה יש להם....

• הוסף לסימניות
אני מבינה שרק עם נייד
מה עושה מי שאין לו אסמס?
מישהו הצליח להרשם עם מכשיר כשר?
יש שם אפשרות לקבל את הקוד דרך טלפון. דבר ראשון תרשמו ותזינו את מספר הנייד הכשר שלכם ואז בחלון הבא שנפתח יש מספר טלפון שאפשר להתקשר אליו מהמכשיר שהזנתם ולקבל קוד

• הוסף לסימניות
העניין הוא שגם אם נרשמים נטפרי חוסם...

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח להרשם עם מכשיר כשר?
כן, בפעם הראשונה לא נקלט ואח"כ כן.
מלבד פרסומת אחת באמצע גבולית, הכל בסדר גמור
היה שעתיים שקט.

• הוסף לסימניות
כן בהתחלה לא נקלט לי אחר כך נקלט

• הוסף לסימניות
כתוב שם על שידור חי החל מהשעה 9:00 בבוקר ועדין לא החל
אולי ידוע לכן מתי יהיה אפשרי לראות את השידור?

• הוסף לסימניות
יש מישו בנטפרי שהצליח להרשם? לראות? לשמוע?
אני פעם פניתי אליהם לגבי סירטון אחר בהידברות שבאמת לא היה בו בעיה אך הם אמרו שזה נוגד את המדיניות שלהם או משו כזה.
חבל . יש אנשים שעזבו בגלל זה בדיוק את נטפרי

• הוסף לסימניות
חבל . יש אנשים שעזבו בגלל זה בדיוק את נטפרי
לא חבל בכלל.
יש כל מיני דרגות של חסימות.
מי שלא מתאים לו שיעבור לדרגה הבאה.
רוב המשתמשים הנטפריים שאני מכירה לא מראים כלל סרטים לילדים בבית.

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות במג'יקוד לחסומי נטפרי?

• הוסף לסימניות
הי
משהיא נתקלה בזה..
הזנתי מספר טלפון
והוא שלח אליו סיסמא
אני מזינה את הנייד והסיסמא שהוא שלח
והוא כותב : פרטים לא נכונים נא תקן..
(הפרטים נכונים.. הנייד שנרשמתי איתו וגם הסיסמא ששלחו)

• הוסף לסימניות
לכל מי ששואל:
עדיין אין קישור בדרייב, הוא באמצע העלאה.
רק שאלה:
יש לכם מושג אם מותר להעלות את הקישור של הדרייב ישירות פה? (מבחינת חוקי איש את רעהו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה