מידע שימושי חבורת תריי"ג לצפיה מהבית

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לכל מי ששואל:
עדיין אין קישור בדרייב, הוא באמצע העלאה.
רק שאלה:
יש לכם מושג אם מותר להעלות את הקישור של הדרייב ישירות פה? (מבחינת חוקי איש את רעהו)
כתוב רק:
בנוסף חובה לשמור על הכלל הבא: אין להעלות לאתר קבצים המוגנים בזכויות יוצרים מכל סוג שהוא.
לא יודעת אם זה בסדר או לא, אבל אם תעלי לפה קישור זה יחסם בנטפרי כי זה: "קובץ שהתפרסם לציבור"

• הוסף לסימניות
זה קצת מתיש לשלוח לכולם...
לנטפרים אני שולחת במג'יקוד בלאו הכי.

חושבת שאם הידברות בכל מקרה מפיצים את ההופעה בחינם, זה לא מוגן בזכויות יוצרים.
אשמח למידע.

• הוסף לסימניות
תעלי !
תודה

• הוסף לסימניות
זה קצת מתיש לשלוח לכולם...
לנטפרים אני שולחת במג'יקוד בלאו הכי.

חושבת שאם הידברות בכל מקרה מפיצים את ההופעה בחינם, זה לא מוגן בזכויות יוצרים.
אשמח למידע.
אשמח גם לקבל לינק למג'יקוד באישי.
אלפי תודות :)

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלי לשלוח לי גם כן.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אשמח אם תשלחי גם לי
‫<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬
תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
אשמח אם תשלחי גם לי
‫<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬
תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!!

• הוסף לסימניות
לאור ההתלהבות וה87 הודעות בענין
תגידי, זה הופעה שווה
האם שווה לתת לילדים לצפות בזה?
או שזה: לא צנוע / מפחיד / מבהיל/ תת רמה / מסרים לא טובים וכדו'
פשוט אין לי שעתיים פנויות לבדוק לפני הילדים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה