כללי חברים, הבו עיצה - מציאת עבודה מתאימה.

• הוסף לסימניות
נקבתי בסכום הזה לאחר בירור. זה הסכום המקובל במשרדים הגדולים.
רק מה, קשה מאוד להתברג שם. לכן ציינתי שאני גמישה בהתאם לנתונים הנוספים - שעות נורמליות, היקף משרה ועוד. אך גם זה עד גבול מסויים.
האם זו נאיביות לחפש עד רף של 45 ש"ח לשעה? ופחות מזה רק במקרה שזהו מקום עם סיכוי רב לקידום?

• הוסף לסימניות
אז מה אחרי 10 שנים אין לגרפיקאית כבר מקום?
היא מיושנת?
יש לה "אובר ידע"?
נשמע מצחיק.
בכל מקום מחפשים את אלו המנוסות.

• הוסף לסימניות
התחום הזה שונה מהנה"ח, תכנות וכו' ששם הנסיון הוא זה שעושה את ההבדל. בעיצוב גרפי, יכולה להיות אחת ירוקה, מבריקה ומשופשפת היטב שעושה את העבודה בצורה מושלמת לא פחות ולפעמים אף יותר מזו המנוסה שמאחוריה 10 שנות נסיון.

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מכירה...

נכתב ע"י נעמי ברקאי;1002199:
את כנראה לא מכירה את המורה חסיד...:) אני מעידה על העיצוב שלה שהוא עיצוב חדשני ומדהים כל החוברות של ההשתלמויות של סמינר וולף אני תמיד נהנית כל פעם מחדש לראות את העיצוב. זה בהחלט לא הבעיה שלה. כמו שהיא כתבה זה "אובר ידע" שהמעסיקים לא שואפים לכזאת רמה... (אני עם 10 שנות ותק בתחום רואה את זה גם...)

המון הצלחה!!

הקדמתי לכתוב אכן שאני לא מכירה,
אני רק מנסה לפתוח כיוון מחשבה אם זה יעזור,
אך כנראה שלמקרה שלנו זה לא שייך :)

• הוסף לסימניות
לטעמי במצב הנוכחי שאת מתארת, שווה לשקול שוב ברצינות את החזרה לעצמאות.
אני לא מכירה מצב שבו עם עליית הניסיון והיכולות ישנה "ירידה בהזמנות הפרטיות" כפי שאת מתארת.
זה אמור להיות ביחס הפוך.
כעצמאית הניסיון והידע שלך לא מאיים אלא להפך - הוא מבוקש, נדרש ומתוגמל.
הכתובת שלך לעניות דעתי היא ייעוץ עסקי ושיווקי מהמשובחים, וייתכן שהם יכווינו אותך לשינוי משמעותי בקהלי היעד.

קומה נוספת ולא סותרת מעל מה שאמרתי - האם התמקצעת עד היום רק בתחום הפרינט? אם כן הייתי שוקלת בכל הרצינות כניסה לתחום הWEB והממשק, את מתארת שאת מוכשרת להפליא ואם כך תצליחי להשתלט על סגירת הפערים במהירות.
בפרט תחום עיצוב הממשק (תוכנות, אפליקציות) זה תחום שהולך ומתפתח, ובניגוד למה שקורה בפרינט, התהליכים שעוברים עליו הם כאלה שיאפשרו למקצוענים להתבלט כי הדרישות והצרכים רק הולכים ונהיים יותר מורכבים משנה לשנה. בתחום הממשק ניתן בהחלט לעבוד כעצמאית גם עם המגזר הכללי מאחר ואין בעיות של תכנים בעייתיים וכו'.

ואני חוזרת ואומרת שוב - כעצמאית הניסיון שלך מהווה תמיד יתרון.

• הוסף לסימניות
יש לך יתרון משמעותי נוסף על הצעירות, מלבד הניסיון הרב: את לא בורחת לחופשות לידה.
לדעתי זה ידבר אל אי אלו מעסיקים, במיוחד בעלי המשרות המשמעותיות יותר.

והטיפ הטוב ביותר: תפילה.

• הוסף לסימניות
הנה מודעה שראיתי היום, נסי את מזלך :)

למשרד פרסום בולטון פוטנציאל דרושה

גרפיקאי/ת תותח/ית

נסיון במשרד פרסום חובה
שליטה מלאה בפוטושופ ואינדזיין
יחסי אנוש מעולים
עבודה במשמרות
קו"ח לפקס: 03-6130243, מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה