מה אתם אומרים יגיע לבני ברק
הצלחתי להזמין בלילה אבל כתובת בבני ברק מענין אם מישהו בירר
ותודה רבה למי שפרסם להנאת כולם...............
נראה לכם שיהיה משלוח לבני ברק? כי אם לא- אשנה לכתובת אחרת
התקשרו אלי עכשיו מgroo ואין משלוחים לבני ברק
[/QUOT
איך יוצרים אתם קשר,? כי אני אשמח לשנות למקום אחר. השארתי פניה באתר אך לא חזרו אלי
איך הצלחת? שעה אחרייך ניסיתי ולא הצלחתי. כתב באתר פועלים אזל המלאי..הזמנתי הרגע וההזמנה אושרה
תודה
איך הצלחת? שעה אחרייך ניסיתי ולא הצלחתי. כתב באתר פועלים אזל המלאי..
מפחיד כח הפירסום שבפרוג..
[/QUOTE
קוד מפועלים כבר היה לי משלשום
רק שלא הצלחתי לממש אותו
את יכולה להזמין שם ב49 ש"ח - באותו קישורטוב, כבר אין קופונים אבל אני בכל זאת רוצה להזמין. איפה אפשר להזמין פרחים עם התחייבות לאספקה עד לחג?
אין אפשרותאת יכולה להזמין שם ב49 ש"ח - באותו קישור
אני הזמנתי לסבתא שלי בחנות בפתח תקווה ב100 שח עציץ מהמם.יש מלא חנויות עם משלוחיםטוב, כבר אין קופונים אבל אני בכל זאת רוצה להזמין. איפה אפשר להזמין פרחים עם התחייבות לאספקה עד לחג?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים