- הוסף לסימניות
נכתב ע"י golea;1102350:נו?
אז מה כן?
עבודות+ הבטחה לזריזות וכו'.
(אני חוששת שבכלל בלי עבודות זה יראה חשוד)
נכתב ע"י golea;1102350:נו?
אז מה כן?
נכתב ע"י יעל ברג;1102330:תשלח תיק עבודות לכל העיתונים
לכל משרדי הפרסום
לכל הוצאות הספרים
תגיד להם שאתה עושה במחירים טובים
(לא מידי נמוכים).
איזה נס?נכתב ע"י שאלטר;1102360:לא מכיר משהוא שקרה לו את הנס הזה.
נכתב ע"י יעל ברג;1102356:עבודות+ הבטחה לזריזות וכו'.
(אני חוששת שבכלל בלי עבודות זה יראה חשוד)
נכתב ע"י שאלטר;1102365:תגובה ל 44#
שמשרדי פרסום \ עתונים\ הוצאות ספרים, קבלו משהוא אלמוני שהתחצף והציק להם עם קו"ח (שביננו, לא מעניינים אפאחד) מול העיניים.
נכתב ע"י רותיי;1102368:נראה לי שזה משו מאד ישן המחירון הזה
נכתב ע"י golea;1102362:בואו נלך הלאה,
יש לי 8 עבודות טובות מאד, והבטחה ליעילות וזריזות,
לא נראה לך מיותר לשלוח למשרד פרסום, עיתון, וכו' סתם ללא סיבה, בלי שחיפשו עוד כזה?
ושוב תודה על העזרה.
נכתב ע"י שאלטר;1102365:תגובה ל 44#
שמשרדי פרסום \ עתונים\ הוצאות ספרים, קבלו משהוא אלמוני שהתחצף והציק להם עם קו"ח (שביננו, לא מעניינים אפאחד) מול העיניים.
נכתב ע"י אפרתה;1102372:כן, אני שמעתי ממנהל משרד פרסם שמישהי יצירתית נדנדה להם בכל מיני דרכים ובסוף נכנסה יופי.
נכתב ע"י אפרתה;1102372:כן, אני שמעתי ממנהל משרד פרסם שמישהי יצירתית נדנדה להם בכל מיני דרכים ובסוף נכנסה יופי.
נכתב ע"י start;1102383:דבר ראשון תנסה להרגיע..
אל תצפה שאתה הולך לשבת בימים הבקרובים כבר על הכורסא במשרד פרסום. אין אוקוס פוקוס בתחום הזה. רק הקב"ה כל יכול.
תתחיל להזיע להוסיף עוד ועוד עבודות (8 עבודות שנעשו בכ"כ הרבה שנים זה מעט מאאד) ובמקביל לחפש משהו מסודר אם אתה אכן מתאים.
נכתב ע"י start;1102383:דבר ראשון תנסה להרגיע..
אל תצפה שאתה הולך לשבת בימים הבקרובים כבר על הכורסא במשרד פרסום. אין אוקוס פוקוס בתחום הזה. רק הקב"ה כל יכול.
תתחיל להזיע להוסיף עוד ועוד עבודות (8 עבודות שנעשו בכ"כ הרבה שנים זה מעט מאאד) ובמקביל לחפש משהו מסודר אם אתה אכן מתאים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים