- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאלטר;1102386:golea
משהו אחד גדול כבר עשית, בלאגניסט.
לפתוח אשכול עם 56 תגובות ----
אם אתה באמת כזה עקשן, ועיקבי עוד תגעי רחוק....
תודה
גם אתה עשית משהו היום...
נכתב ע"י שאלטר;1102386:golea
משהו אחד גדול כבר עשית, בלאגניסט.
לפתוח אשכול עם 56 תגובות ----
אם אתה באמת כזה עקשן, ועיקבי עוד תגעי רחוק....
נכתב ע"י שאלטר;1102382:ואני שמעתי (פה במשרד) שמישהוא יצירתי נדנד להם בכל מיני דרכים, ובסוף קיבל עקיצה מאד לא נעימה. והלך הבייתה עם הזנב בין הרגליים.
וזה הוריד לו את הביטחון העצמי והמוראל לכמה חודשים טובים...
הוא יכל לחסוך את זה לעצמו.
נכתב ע"י יעל ברג;1102394:כשמחפשים עבודה צריך דבר ראשון לפתח עור של פיל. נכון, יש דברים לא נעימים אבל מה האופציה האחרת?.
נכתב ע"י אפרתה;1102410:אבל למה אתה מסתיר את העבודות?
הפוך בדיוק!נכתב ע"י golea;1102384:ואח"כ סבלו אותה? או שסימנו אותה בתור "נודנקית שדחפה עצמה בכוח"?
נכתב ע"י שאלטר;1102404:בואי נחשוב למשל, איך אני ואת ואלפי הגרפיקאים שמסתובבים בארץ השיגו עבודה...
נכתב ע"י golea;1102412:פעם ראשונה שאני מדבר וכבר את רוצה לראות את כל הבגדים שיש לי בארון?
תני לי לבנות את האמון שלי פה...
נכתב ע"י שאלטר;1102411:אני, נגיד-
התפללתי חזק.
אחרי זה, הקב"ה עשה את העבודה לבד.
אין לי מושג עד היום, למה בחרו דווקא אותי לעבודה הזו.
נכתב ע"י שאלטר;1102418:אולי אתה אינסטלטור ואתה סתם עובד עלינו.
נכתב ע"י אפרתה;1102423:ולכן גם המקצוענים פה לא עונים לך.
נכתב ע"י שאלטר;1102425:ישבתי בבית על השטיח עם נרגילה פתאום דפקו בדלת כמה אנשים חשובים עם ג'ימסבונד ונעלי עקב ואמרו:
- אה, הנה אתה,שאלטר. כמה זמן אנחנו מחפשים אותך....
- והשני אמר: נעים מאד, אני הנהג שלך מהיום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים