נשמע מענייןבארון נגר ממקמים באופן מוסווה כעין מוט נשלף במיקום שאינו מפריע בעין ובעיצוב.
זה נראה חלק מהארון כולל ציפוי הפורמיקה
שולפים אותו כלפי חוץ לאורך הנדרש ותולים עליו. פרקטי מאד ובלתי מורגש מבחינה עיצובית.
אין לי תמונה כרגע, אבל מכירה כמה אופציות חלקן בחזית הארון ויש אפשרות גם בדופן צדדית.
סוף סוף מקום אחסון נוסף - שמנצל את החלל 100% [הרווח בין ארון הבגדים לקיר]
יחידת אחסון פינתית
[עלתה לי 40 ש"ח, עכשיו 50 ווודאי יעלה עוד... תנצלו]...
הגיעה תוך שבוע וחצי
מתאימה לתליית קולבים, בגדים מקופלים, ונראית מושלם [התמונה חשוכה]
![]()
Eck-Kleiderständer, mehrstufig, verstellbarer, stehender Kleiderbügel für Schlafzimmer, Eingangsbereich und Schrank - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
האחסון למטה מתאים בול לקופסאות אחסון של איקאה/ אליאקספרס 30*30 ס"מ
אפשר בארון מתחת התלייהאיפה אתן מאחסנות את כובעי הגברים?
הקופסא תופסת המוןןן מקום.
אשמח לרעיונות.
כל מי שנכנס לחדר רואה את זה ,לא?בחורף זה באמת קונפליקט....
אני קניתי את זה - לחדר שינה, באמת צריכה גם לחדר של הילד....
![]()
![]()
התליה אצלי מחולקת לכמה ארונות, כל אחד לפי האורך המתאיםאפשר בארון מתחת התלייה
כמו שכתבתי, זה ממוקם בין הארון לקיר, זה בדיוק בקיר של הדלת- בקצה השניכל מי שנכנס לחדר רואה את זה ,לא?
מחליפים תלבושת של חצי יוםאין כזה דבר-הכל בכביסה אחרי פעם אחת שנלבש..![]()
אצלינו, בחורף, כל סט תלבושת הוא ליומיים.אין כזה דבר-הכל בכביסה אחרי פעם אחת שנלבש..![]()
פתרת לי סוגיה רבת שנים של נישה שיש לי מאחורי הדלת בחדר של הילדים. תודה רבה!! הזמנתי!בחורף זה באמת קונפליקט....
אני קניתי את זה - לחדר שינה, באמת צריכה גם לחדר של הילד....
![]()
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //