הום סטיילינג חדר בנות - תליה של בגדים משומשים שמחכים למחר - איך??????????

• הוסף לסימניות
תלבושת חייבם להחליף כל יום, גם בחורף.[אתם לא יודעות כמה הם משתוללות בביה"ס...בפרט בגיל הקטן.]
חצאית אני מסכימה שביום הראשון מחליפים בצהריים לבגדים וביום השני אפשר להשאר עם זה.
והגדולות יותר בסמינר באמת שומרות על החצאית ומחליפות פעם בכמה ימים כי החצאית נהרסת, אבל זה רק אם מחליפים חצאית מיד כשמגיעים הביתה. [וזה אחריות שלהם, אם לא מכבסות את החצאית לעצמם]
אז חצאית קפלים או חצאית כלשהי או שמלה שבתית שלבשו קצת ושומרים להמשך השבת וכו' שמים על קולב על הדלת או על דלת הארון מבחוץ.

פעם חשבתי לעשות להם עוד תליה בארון בחדר, אח"כ הגעתי למסקנה שאז זה לא מגיע אפפעם לכביסה....
בסוף עשיתי תליה בחדר שירות, כדי לתלות את הבגדים הרגישים יותר שמתקמטים אם לא תולים מיד, בקצור שם יש שני קומות אחד לפני כביסה ואחד אחרי, שם אני תולה את הבגדים שלא אתלה במרפסת....ואת כל הרגישים והשמלות,
ואז לדוג היא תולה את השמלה השבתית בקומה העליונה, ואז אם יש לה חתונה ביום שני היא יכולה עדיין לקחת את זה מהמתקן כי זה לא באמת מלוכלך, ואם יש לי זמן היא מרוויחה שאני מכבסת לה ויש לה לשבת הבאה ולא נשאר על הדלת עד שישי הבא וברגע האחרון נזכרת שצריך לכבס לה כי השבוע....הבגד הזה...וכו כמנהג המתבגרות המתוקות.
בקצור סליחה על הדרשות זה אני ממש ממליצה למי שיש כמובן מקום בחדר כביסה. [ואגב ליד זה יש לי שולחן פלסטיק לקיפול כביסה]

אבל באמת קטע שיש בכל בית של בנות, וגם לי עצמי....ותמיד זה יהיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה