- הוסף לסימניות
למה אתה יוצא מנקודת הנחה שאם זה חרדי אז זה לא ברמה?איזה מחירים...
קלאסי לחדר בריחה כזה?
(כלומר חדר בריחה לא חרדי אני מבין יש כאלה ברמה והפקה מטורפת..)
למה אתה יוצא מנקודת הנחה שאם זה חרדי אז זה לא ברמה?איזה מחירים...
קלאסי לחדר בריחה כזה?
(כלומר חדר בריחה לא חרדי אני מבין יש כאלה ברמה והפקה מטורפת..)
ברור שזה מה שאני יחשבו במחשבה ראשונה.למה אתה יוצא מנקודת הנחה שאם זה חרדי אז זה לא ברמה?
הייתי בכמה חדרי בריחה,ברור שזה מה שאני יחשבו במחשבה ראשונה.
זה רמה , אבל לא משהו 100% כע?
גם תכלס׳ מתוך הציבור החרדי , כמה יסכימו לשלם כל כך מלא לדם בדביל חדר בריחה?
(ואני מכיר מלא אנשים שלא הולכים לחדרי בריחה נטו בגלל שזה דבר יקר.)
יש!!עדכון מעכשיו
יפתח באסרו חג סוכות לשלושה ימים של הרצה עם 10% הנחה
מאיפה המידע?עדכון מעכשיו
יפתח באסרו חג סוכות לשלושה ימים של הרצה עם 10% הנחה
הכרות אישיתמאיפה המידע?
הופה...הכרות אישית
הכרות אישית
איזה אתר?הופה...
תגידי... היא ראתה את האתר הזה שאיזה אחד פה בפרוג בנה?
את לא יודעת?איזה אתר?
www.prog.co.il
אני יודעת שהיא עובדת על אתר משלהאת לא יודעת?
![]()
מידע שימושי - בשורה משמחת לחובבי סדרת דופליקטים! 🎉ההשקה של האתר הבלעדי של הסדרה!
אני לא מבין? אני נכנס לכל החידונים בכיף. איך? אני לוחץ על התווית חידונים ולא עובד לי וניסיתי ללחוץ בעוד כל מיני מקומות.www.prog.co.il
היי.אני יודעת שהיא עובדת על אתר משלה
אה... הוא כבר מוכן לא?אני מתכוונת לאתר של החדר בריחה
כן הוא מוכן אבל עדיין א"א להזמין זה יהיה בקרוב בעז"האה... הוא כבר מוכן לא?
כנראה של ההזמנות.
.כן הוא מוכן אבל עדיין א"א להזמין זה יהיה בקרוב בעז"ה
זה ארוך... שניה..ההזמנות חסומות באתרוג! מישהו יכול לשלוח צילומי מסך של מה שיש אחרי 'לפרטים נוספים והזמנות?'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים