מידע שימושי חדר בריחה לזוג מנוסה במרכז...

• הוסף לסימניות
היינו בשתיים ברעננה- אחד מהם קוראים לו מבצע לויתן-- מאוד מאוד נהננו החידות היו ברמה והתפאורה מענינת ..
סודות המלך שלמה גם נהננו מאוד החידות היו יפות.
היינו בעוד חדר שאני לא זוכרת את שמו גם ברעננה היינו שם פעם ראשונה פחות עם נסיון אבל היה יפה ומושקע.

• הוסף לסימניות
היינו בשתיים ברעננה- אחד מהם קוראים לו מבצע לויתן-- מאוד מאוד נהננו החידות היו ברמה והתפאורה מענינת ..
היינו בעוד חדר שאני לא זוכרת את שמו גם ברעננה היינו שם פעם ראשונה פחות עם נסיון אבל היה יפה ומושקע.
אין משהו באיזור בני ברק?

• הוסף לסימניות
סודות המלך שלמה זה בבני ברק ברחוב הירקון ויש להם עוד חדר חדש שנקרא הגולם מפראג

• הוסף לסימניות
מה המחיר?
טלפון?
נהנתם שם?
0799322742
משיחה איתם עולה כי כעת המקום פתוח רק להזמנות מראש ורק בקבוצות של מינימום 4 אנשים
בקבוצה של 4 אנשים זה יוצא 90 ש"ח ליחיד
כמה שיותר אנשים בקבוצה המחיר יורד ליחיד
להיום הכל תפוס כבר אפשר למחר
זמן השהייה בחדר: שעה עד שעה ורבע

• הוסף לסימניות
מזה מבצע לוויתן? ברמה? תפאורה טובה?
מחפשת חדר מאתגר היות והיינו בכבר כמה חדרים..

• הוסף לסימניות
מזה מבצע לוויתן? ברמה? תפאורה טובה?
מחפשת חדר מאתגר היות והיינו בכבר כמה חדרים..
לדעתי נקרא תפאורה ברמה. (היתי בארבע חדרים)..
אני לא רוצה לרמז כדי שאם תלכו.. אבל התחלה ממש מקורית.. וגם בהמשך החדרים ממש מענין ומאתגר.

• הוסף לסימניות
לדעתי נקרא תפאורה ברמה. (היתי בארבע חדרים)..
אני לא רוצה לרמז כדי שאם תלכו.. אבל התחלה ממש מקורית.. וגם בהמשך החדרים ממש מענין ומאתגר.
איפה זה נמצא?

• הוסף לסימניות
אנחנו גם היינו ב"גולם מפראג"
פשוט חדר בריחה מהמם!!
יש להם 2 חדרים כאלו אותו דבר וזה אפשרי להתחלק ל2 קבוצות ולהתחרות אחד בשני.
היה פשוט אליפות חדר משגע! ממליצה בחום!!!!

• הוסף לסימניות
משיחה איתם עולה כי כעת המקום פתוח רק להזמנות מראש ורק בקבוצות של מינימום 4 אנשים
דווקא היינו שם בתור זוג, רק שנינו לבד.
באמת מומלץ קבוצה יותר גדולה, אבל אפשרי גם 2 או 3
האמת אני אישית הזמנתי דרך האינטרנט ולא בטלפון, אז אולי בטלפון כן מגבילים?

• הוסף לסימניות
אם אתם מתקדמים אז יתאים לכם לעשות את הגולם מפראג שבאותו מתחם. הבנתי שהוא שלב יותר.

• הוסף לסימניות
אף פעם לא היינו בחדר בריחה...
מישהי יכולה להסביר לי איך זה עובד?
מתאים רק למומחים בפיצוח חידות?

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מחפשת חדר בריחה מתאים לזוג באזור המרכז, שלא יהיה מפחיד, אנחנו חדשים בתחום היינו פעם אחת בחדר בריחה, אודה מאוד לרעיונות - מחפשים למחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה