חידה חדר בריחה ממלכה במבחן

• הוסף לסימניות
אני הייתי
נחמד מאוד
לא שילמתי כי זה היה במסגרת יום גיבוש מהעבודה
כך שאפילו מחיר אני לא יודעת
לא מאוד קשה...

• הוסף לסימניות
אני הייתי
נחמד מאוד
לא שילמתי כי זה היה במסגרת יום גיבוש מהעבודה
כך שאפילו מחיר אני לא יודעת
לא מאוד קשה...
אני רוצה ללכת בשלישיה ול-3 זה עולה 120 ש"ח לכל אחד(360 ש"ח ביחד)
מרגיש לי קצת יקר (הייתי בחדר בריחה פעם ועלה 80 ש"ח לאדם)
השאלה אם זה שווה את זה או שסתם משלמים בגלל המותג: "ממלכה במבחן"

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מותג?
באמת נשמע יקר
זה חדר בריחה שמדבר על כוזר(היית שם לא?את אמורה לדעת את זה) והכל בהשראת הספרים של מיה קינן.....
והאנשים שמתפעלים את זה יודעים שבגלל שהספרים שלה כ"כ רבי- מכר, המכורים לספרים יבואו גם אם זה מאד יקר
השאלה גם אם זה מצדיק את המחיר, כי אם לא אז באמת אין קטע לשלם 120 ש"ח רק עבור המותג(כמו שאמרתי)

• הוסף לסימניות
אני הייתי וממש ממש נהניתי
זה חדר ברמה מאוד גבוהה!
זה גם חדר ארוך
אז לדעתי זה לגמרי מצדיק את המחיר
חדרי בריחה זה בילוי יקר, אין מה לעשות...

• הוסף לסימניות
הוא לא יקר יותר משאר החדרים
אני היית ונהניתי מאד

• הוסף לסימניות
לא הייתי כך שאין לי המלצות אבל לגבי המחיר גם אני הייתי בחדרי בריחה בצפון- וזה היה המחיר.
בקבוצה גדולה יותר זה יותר זול.

• הוסף לסימניות
מענין מצה שאתן אמרות ..
כמה זמן מראש צריך להרשם ולתפוס מקום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה