נערת סמינר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם האם נהנו? האם המחיר (היקר!!) הצדיק את עצמו? והאם הם ממליצים?
תודה רבה!
תודה רבה!
בלי ספוילרים, טוב?
אני רוצה ללכת בשלישיה ול-3 זה עולה 120 ש"ח לכל אחד(360 ש"ח ביחד)אני הייתי
נחמד מאוד
לא שילמתי כי זה היה במסגרת יום גיבוש מהעבודה
כך שאפילו מחיר אני לא יודעת
לא מאוד קשה...
מה הכוונה מותג?השאלה אם זה שווה את זה או שסתם משלמים בגלל המותג: "ממלכה במבחן"
זה חדר בריחה שמדבר על כוזר(היית שם לא?את אמורה לדעת את זה) והכל בהשראת הספרים של מיה קינן.....מה הכוונה מותג?
באמת נשמע יקר
בגבעת שאול בירושליםאיפה זה נמצא?
בשטנר, בגבעת שאול.איפה זה נמצא?
מה הכוונה?חוץ מזה שהם כיערו את איסתרק לגמרי - חוצפה!![]()
בסרטון הסברמה הכוונה?
איך לא שמתי לב![]()
אה, לא לקחתי את זה כ"כ ברצינות. זה היה רק בשביל ההסבר...בסרטון הסבר
עשו אותו איזה זקֵן עם זקָן מודבק
כמה זמן החדר?אני הייתי וממש ממש נהניתי
זה חדר ברמה מאוד גבוהה!
זה גם חדר ארוך
אז לדעתי זה לגמרי מצדיק את המחיר
חדרי בריחה זה בילוי יקר, אין מה לעשות...
עד שעה ורבעכמה זמן החדר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הטרולים, מרשמלוידה ו-צופאן3 //