מידע שימושי חדר ילדים מעץ מלא בצביעה אפוקסית (צבע בתנור)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום איכותי וזול לקנות בו ריהוט לחדר ילדים מעץ מלא בצביעה אפוקסית, בצבע לבן.
אשמח לכל מידע, וגם לתמונות. תודה!

• הוסף לסימניות
עוקבת, מתעניינת גם.
מבינה שזה לא יוצא זול בכלל.
אני כרגע חושבת על כיוון של נגר, אם יש למשהי מידע אשמח גם לשמוע.

מנגר אחד שדברת איתו, עוד לא אמר לי מחיר מדויק, אבל בערך יוצא 1400 לדלת. לא זול.... אבל יפה!!!

• הוסף לסימניות
בנתיים מצאתי הכי זול, מיטה משולשת עם ארון 4 דלתות ב12,500 בחנות המפעל "מיטה לי" בראשון לציון
מצו"ב קישור.
זה נחשב זול?

• הוסף לסימניות
ככל הנראה אני מדברת על משהו אחר.
אני מתכוונת לארון אינטגרלי, שצבוע בצבע תנור.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל רהיטי יבנה בבני ברק.
מרוצה מאד מהאיכות והשירות.

• הוסף לסימניות
את לא מחפשת איכותי וזול, אלא איכותי ובמחיר הכי זול מבינהם.
צבע בתנור זה לא דבר זול...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נגר יצא לך במחיר דומה.
קחי בחשבון שצבע בתנור חוטף מכות על ימין ושמאל. א יודעת אם הייתי עושה בחדר ילדים...

• הוסף לסימניות
תשלחי לי מיל ל Ry304936 בגימייל
אשלח לך את המייל שלו

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
מכירים מקום שניתן לצבוע בצבע תנור. אנחנו רוצים להזמין עץ חתוך ולבנות לבד ספריה לסלון אז היכן ניתן לצבוע צבע בתנור?
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה