- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;991609:איפה קונים כאלה רהיטים?
כמו שכתבו לפני- כמעט בכל חנות רהיטים אםשר להשיג ר.א
אני קניתי ב"רהיטי ביתר"
נכתב ע"י רותי12;991609:איפה קונים כאלה רהיטים?
ככה קוראים להם ר.א? אוקיי תודהנכתב ע"י הלו קיטי;991617:כמו שכתבו לפני- כמעט בכל חנות רהיטים אםשר להשיג ר.א
אני קניתי ב"רהיטי ביתר"
נכתב ע"י רותי בן שימ;991521:אני קניתי הרבה רהיטים שלהם וכך הרבה משכנותי
והאיכות מעולה!!
מרוצה מאוד.
נכתב ע"י ntnt;992067:ברכי, אפשר לשאול מאיפה הכסא שבתמונה?
יש להם מידות וגדלים שלהם ואת מתאימה לפי החדר, עזרה לי לעצב ולתכנן את החדר המוכרת בחנות שיש לה ידע בעיצוב וכו'נכתב ע"י טוליפ;991997:הלו קיטי, אני מתעניינת בתכנון של החדר. 1. הם עושים לפי הזמנה?
2. האם הארון שעשית מהצד של השולחן נוח ונגיש, כי יש לי גם חדר עם "ר" ואני מתלבטת מה לעשות שם ב"בור" שנוצר בין ארון לשולחן כתיבה.
נכתב ע"י tamar;991717:המסילות מהסוג הפשוט ביותר- רובן ז"ל. (3 שנות שימוש)
נכתב ע"י shor;992106:http://www.olamyafe.co.il/Childrens_rooms/
ממליצה !!! שירות ומחיר סביר לרמת איכות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים