חדר ילדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;991609:
איפה קונים כאלה רהיטים?

כמו שכתבו לפני- כמעט בכל חנות רהיטים אםשר להשיג ר.א
אני קניתי ב"רהיטי ביתר"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;991617:
כמו שכתבו לפני- כמעט בכל חנות רהיטים אםשר להשיג ר.א
אני קניתי ב"רהיטי ביתר"
ככה קוראים להם ר.א? אוקיי תודה
החדר ממש יפה!

• הוסף לסימניות
"ר.א." - ככה קוראים להם, ויש את זה כמעט בכל חנות רהיטים בארץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;991521:
אני קניתי הרבה רהיטים שלהם וכך הרבה משכנותי
והאיכות מעולה!!
מרוצה מאוד.

נקודת התורפה ברהיטים שלהם זה המגירות- גם בארון וגם במיטה - הן עשויות ממשטח דק כזה של עץ- קרטון שמחובר בהידוקים. רובם ניתקו מהמסגרות. (אני מהדקת אותם שוב עם מהדק קיר אחת לתקופה...)
המסילות מהסוג הפשוט ביותר- רובן ז"ל. (3 שנות שימוש)

מבחינה חיצונית החדר נראה כמו חדש

• הוסף לסימניות
החדרים של ר. א. מצוינים. מנסיון!

המסילות למגירות הם פשוט מעולות, הם מחברת "הטיש" שהיא החברה הגדולה בעולם ונחשב לאחד המובילים, פרזול הטיש נותן אחריות לכל מוצריו ולרובם אף אחריות לכל החיים! .

בקרית ספר מוכרים את ר. א. ברהיטי הקריה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש של ר.א.
מיטת שלשיה + ארון + כוורת
כבר 6 שנים עם 3 ילדים נמרצים בחדר ובמצב קרוב לחדש
נראה נחמד מאד - אם אמצא זמן אעלה בל"נ תמונה

• הוסף לסימניות
הלו קיטי, אני מתעניינת בתכנון של החדר. 1. הם עושים לפי הזמנה?
2. האם הארון שעשית מהצד של השולחן נוח ונגיש, כי יש לי גם חדר עם "ר" ואני מתלבטת מה לעשות שם ב"בור" שנוצר בין ארון לשולחן כתיבה.

• הוסף לסימניות
ברכי, אפשר לשאול מאיפה הכסא שבתמונה?

• הוסף לסימניות
מה באמת עדיף- היי רייזר או מיטת נוער?
אני מדברת על גיל רך כמו 4,6,8. האם מתאים להם כבר היי רייזר.
ברור שלנוער ולאירוח- זה הטוב ביותר, השאלה אם גם לגיל הצעיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ntnt;992067:
ברכי, אפשר לשאול מאיפה הכסא שבתמונה?

הכל הגיע בחבילה אחת. גם הכסא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;991997:
הלו קיטי, אני מתעניינת בתכנון של החדר. 1. הם עושים לפי הזמנה?
2. האם הארון שעשית מהצד של השולחן נוח ונגיש, כי יש לי גם חדר עם "ר" ואני מתלבטת מה לעשות שם ב"בור" שנוצר בין ארון לשולחן כתיבה.
יש להם מידות וגדלים שלהם ואת מתאימה לפי החדר, עזרה לי לעצב ולתכנן את החדר המוכרת בחנות שיש לה ידע בעיצוב וכו'
הארון מהצד ממש לא נח ונעשה די בדיעבד, הייתי מורידה את הארון ומשאירה את המדפים (פתיחת הארון גורמת לסרבול להוציא ממנו דברים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;991717:
המסילות מהסוג הפשוט ביותר- רובן ז"ל. (3 שנות שימוש)

אם קנית את הרהיטים לפני כמה שנים. יכול להיות שיש לך אפשרות לבקש שירות תיקון והם מחליפים את המסילות. אני לא זוכרת על כמה שנים מדובר.
אני יודעת שהייתה להם בעיה בליין של מסילות שהיו דפוקות.
(אחי מנהל שם ולכן אני יודעת את זה בבירור)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shor;992106:
http://www.olamyafe.co.il/Childrens_rooms/
ממליצה !!! שירות ומחיר סביר לרמת איכות!

טוב, אין מה להשוות.
גם עיצוב יפה יותר וגם איכות טובה יותר.
אם מעוניינים בסגנון כזה אז גם לי יש המלצה.

"גזע העץ" בקיבוץ נחשונים - נגרייה שעושה את רוב רהיטי העץ לחברות הבוטיק בארץ (האוס אין, סוכריה, באני בי, 5 נגרים ז"ל).

כשמגיעים אליהם ישירות המחיר יותר זול וניתן להתאים באופן אישי את המידות והעיצוב (הרגליים מדגם 1, הראש מיטה מדגם 2, הסיומת מדגם 3 והכותרת של הארון מדגם 4 - לדוגמא כמובן) - אבל עדיין- מדובר במחירים יקרים יותר מהמחירים שהציגו כאן...

• הוסף לסימניות
מקפיצה... סורי..
מישהו יכול לומר לי במה עדיפה מיטת עץ רגילה, כזו שנפתחת לשלוש-
על מיטת היי רייזר לחדר ילדים (גילאי 4,5) ?
היי רייזר נח שיש בבית לאורחים וכו', אך האם לא טוב לקנותו לילדים קטנים?

• הוסף לסימניות
גם מיטה מעץ מתאימה לאורחים, לא?
ויש לך אפשרות לקנות מיטת עץ שנפתחת לשלוש ואת מרוויחה מקום נוסף לשינה.

• הוסף לסימניות
מיטה מעץ פחות מתאימה לאורחים
וגם מיטת היי רייזר יכולה להפתח ל- 3,
אני רואה רק מעלות בהיי רייזר- אז למה בכל אופן בד"כ קונים מיטת עץ לחדר ילדים??

• הוסף לסימניות
יש לקנות גם היי רייזר שלישייה ואז נראה לי שהמיטה התחתונה מתרוממת.

• הוסף לסימניות
מיטה מעץ מצוינת לאורחים.

לאמא שלי יש מיטת רפאל כבר קרוב ל-25 שנה, חוץ מלהחליף מזרנים היא לא הייתה צריכה שום תחזוקה, והיא שרתה נאמנה חדר בנים.

והיום היא משרתת מצוין אורחים, היא החליפה מזרונים למזרונים באיכות טובה, והמיטה מצוינת.
ויש לה גם פלוסים על ההי רייזר- יש מקום להשכיב גם את הילדים על המיטות הנוספות והנמוכות..

לי אישית יש בבית שתי מיטות: בחדר הילדים מיטת רפאל, חזקה, יש לי חבורת בנים שובבה במיוחד שמשתמשת במיטות לעוד כמה דברים חוץ משינה והמיטה נראית עדיין, לאחר כמה שנים, כמו חדשה.

בחדר השני ''אורחים''' יש לי היי רייזר, כשאני אצטרך אותו לשמוש הילדים אני אזרוק את ההיי רייזר ואקנה מיטה נוספת כנראה של רפאל. לדעתי היי רייזר לא מתאים לילדים, מספיק פעם אחת צביטה מהמנגנון שלה, או סתם פתיחה לא זהירה של המיטה, כדי להבין למה לא. וגם אין להם מעקה בטיחות.

למיטות המתכת יש גם חיסרון נוסף- גם שהמיטות סגורות רואים את הסדינים וזה עושה בלאגן בעיניים לעמות מיטות העץ שכשהם סגורות רואים את הדוגמא היפה שבחרו להן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת