מה המעלה של עץ מלא ע"פ סנדוויץ? הבנתי שרק יופי?נכתב ע"י michal;1470051:ממליצה ללכת על עץ מלא, האומנם המחיר יקר יותר, אבל קחי בחשבון שמדובר בהשקעה ח"פ.
אני אישית רכשתי דרך רהיטי שפיצר והייתי מאוד מרוצה! מהשרות המחיר וכו' (אחרי חיפושים ללא סוף).
נכתב ע"י אילה1;1472796:עולם המיזרונים
לי המליצו לקחת את הבסיס מעץ מלא והשאר מסיבית איכותית
(גם אני חששתי בתחילה אבל אמרו לי שזה מה שהרוב לוקחים היום)
נכתב ע"י tttsarattt;1480376:המלצתי:
מיטות כדאי מיטות בסיס מתרוממות (בעולם המזרנים תמיד מפרסמים מיטות בסיס מתנה בקניית 2 מזרונים)
ארון, אם לא הכי פשוט (שעולה סביבות 3000 - 5 דלתות), אז כדאי מנגר ואז לחלק את הבפנים לפי רצון וצורך, וזה לא יותר יקר מארון מוכן מסנדוויץ. אין צורך בעץ מלא, סנדוויץ אדום מספיק חזק ואיכותי.
נכתב ע"י צירי;1480393:מה זאת אומרת הכי פשוט? ברהיטי וויס הציעו לי 5 דלתות מסנדוויץ צפוי פורמייקה 3400, נגר יתן לי משהו טוב יותר, מבחינת איכות?
יש לעוד משהו נסיון עם רהיטי וויס? המחירים שלהם ביחס לאחרים זולים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים