- הוסף לסימניות
חברת ר.א.נכתב ע"י tttsarattt;1480403:זה נמשע מאוד זול...
של איזה חברת רהיטים זה הארון?
זו חברה טובה?
חברת ר.א.נכתב ע"י tttsarattt;1480403:זה נמשע מאוד זול...
של איזה חברת רהיטים זה הארון?
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1480433:דבר נוסף שכדאי לשים לב והלוואי שהייתי חושבת על זה כשקניתי את חדר השינה שלנו.
עדיף רהיטים על במה ולא על רגליים!
נמאס, מתיש ומעצבן לחפש ולהתכופף אחרי בקבוקים-נעליים-משחקים-בגדים וכל מה שהזאטוטים יכולים לדחוף לשם!
ארון MDF זה חומר באמת פחות איכותי. אז מה היה מעץ מלא? המיטות? נשמע באמת מאד זול. המחירים שבדקת קודם, באיזה טווח הם היו?נכתב ע"י OR_Design;1480446:וואוו,
אני קניתי את החדר שינה שלי ממור רהיט בקריות בחיפה.
עץ מלא (אמנם לא משהו.. נשרט ממש בקלות!!)
אבל עדיין, עץ מלא.
עלה לי - מיטה נפתחת לשניים, שני מזרונים, 2 שידות, שידת מגירות גדולה, וקומודה עם מגירה גדולה ומראה ארוכה + ארון של MDF 4 דלתות
6000 ₪ כולל הובלה אם אני לא טועה..
ובדקתי המון מחירים לפני זה. אין לי מושג למה ההבדל כזה עצום במחיר (העץ הוא אורן אני כמעט בטוחה) אם כל העצים ממילא מקבלים שריטות בשניה.
נכתב ע"י OR_Design;1480459:הכל עץ מלא חוץ מהארון.
(עשיתי טעות שהזמנתי אותו לדעתי אבל אז לא ידעתי ולקנות מאותה החנות ארון מעץ מלא כבר חרג מהתקציב שהיה לי...)
והמחירים שבדקתי היו ללא ארון 12000 שקל הכי זול שמצאתי.
וזה היה לפני 5 שנים.
נכתב ע"י צירי;1480436:חברת ר.א.
זו חברה טובה?
רהיטי וויס הציעו לי ארון מהחברה שלהם, עם מסילות נסתרות ואחריות לכל החיים על מסילות. כמובן שהם בונים את הארון.נכתב ע"י tttsarattt;1480496:אז ככה, לי יש של ר.א. רהיטים ואני ממש לא מרוצה. הפורמייקה התקלף, ומתחת הפורמייקה גיליתי שזה ממש לא סנדוויץ (או בכל אופן לא סנדוויץ אדום). המגירות לא נוסעות טוב.
יש לי מלפני 6 שנים, ואמרו שהחברה השתפר... אולי...
ואולי גם תלוי בנגר שמרכיב...
כמובן שגם נגר צריך מישהו שעושה עבודה טובה...
רצוי לשמור שלא יכנסו לשם מים. אך לטעמי זה לגמרי עדיף.נכתב ע"י צירי;1480438:ועל במה, זה לא נרטב מהספונג'ה?
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1480485:אני קניתי מהם חדר ילדים והיו בסדר גמור.
אבל אני התנהלתי מול החנות שהזמנתי דרכה ולאמולם ישירות.
והם דאגו באמת שאקבל שירות מעולה לכל מה שאצטרך.
עד רמה של החלפה של מעל 5 ידיות (יקרות כל אחת עלתה 30 ש"ח)
והגעה במיוחד בשביל זה כי התנדנדו.
אבל למיטב ידיעתי הם לא מוכנים עץ מלא אלא mdf או דומיו.
נכתב ע"י צירי;1480722:איפה קנית ?
ולפי מה שאמרו לי הום מייצרים סנדוויץ.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים