שיתוף מקודם חדש באתר פרוג- שירות לקוחות ישירות מחברת סייבקס

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
שבוע טוב
הייתי בחנות גולד בייבי בבני ברק
והבנתי שבשביל לקבל את הסלקל שבמבצע מחיר העגלה עולה...
כך שבעצם משלמים על הסלקל...

יש לי עגלת מיוס 3 ,
אני ממש נהנית ממנה ברוך ה
איך מוציאים בחלק של האמבטיה את הבדים לכביסה ?

@שירות לקוחות - cybex
שואלת בשביל חברה שלקראת לידה ראשונה (אין לה גישה לפרוג)
היא רוצה סייבקס אבל יש לה תקציב מוגבל מאוד
מה עדיף מהאופציות הבאות?
1. סייבקס בליוס
2. סייבקס מליו
או
3. סייבקס מיוס 2 יד שנייה
היא הבינה שהמיוס ברמת גימור יותר גבוהה אז השאלה אם עדיף מיוס מדגם ישן ומשומש מאשר בליוס או מיוס?
כמו כן מה ההבדל בין הבליוס למליו?
תודה רבה!

יש לי עגלת מיוס 3 ,
אני ממש נהנית ממנה ברוך ה
איך מוציאים בחלק של האמבטיה את הבדים לכביסה ?
שמחים שאת נהנית.
בע"ה בימים הקרובים יעלה סרטון מסודר על הוראות הפירוק לכביסה

@שירות לקוחות - cybex
שואלת בשביל חברה שלקראת לידה ראשונה (אין לה גישה לפרוג)
היא רוצה סייבקס אבל יש לה תקציב מוגבל מאוד
מה עדיף מהאופציות הבאות?
1. סייבקס בליוס
2. סייבקס מליו
או
3. סייבקס מיוס 2 יד שנייה
היא הבינה שהמיוס ברמת גימור יותר גבוהה אז השאלה אם עדיף מיוס מדגם ישן ומשומש מאשר בליוס או מיוס?
כמו כן מה ההבדל בין הבליוס למליו?
תודה רבה!
גם הבליוס וגם המליו שניהן עגלות מצויינות,
הבליוס עגלה גדולה וכבדה יותר, המליו היא עגלה קלה ואורבנית,

המיוס 2 לא מיוצרת כבר קרוב ל3 שנים ושתיקח בחשבון שללא חשבונית לא יהיה לה שירות ואחריות,
בהצלחה

קניתי לפני חודשיים עגלת מיוס 3 ובינתיים, מאוד מאוד מרוצה ב"ה.
בשבוע וחצי האחרונים התחיל משהו מוזר, הגלגלים האחוריים נתקעים אחרי שאני פותחת את הברקס, ואז אני צריכה להסיע את העגלה קצת קדימה ואחורה ואז היא מתחילה לנסוע חלק
מה הסיבה לתקלה?
איך אפשר לסדר את זה?

קניתי לפני חודשיים עגלת מיוס 3 ובינתיים, מאוד מאוד מרוצה ב"ה.
בשבוע וחצי האחרונים התחיל משהו מוזר, הגלגלים האחוריים נתקעים אחרי שאני פותחת את הברקס, ואז אני צריכה להסיע את העגלה קצת קדימה ואחורה ואז היא מתחילה לנסוע חלק
מה הסיבה לתקלה?
איך אפשר לסדר את זה?
לא ידוע לנו על בעיה מהסוג הזה,
תנסו לבדוק אם אין משהו תקוע בגלגלים,
בידה וזה לא עוזר יש לפנות לשירות הלקוחות במירוף חשבונית
בהצלחה

ניסיתי לחפש באתר ולא מצאתי
כמה זמן יש אחריות על הטיולונים?

מה כוללת האחריות על היטיולון?
רכשתי לאחרונה את הביזי...
מאד מאד מרוצה...
אבל במידה ש..

מתי יעלו סרטוני ההסבר על הפירוק לכביסה? אני רוצה לוודא לפני שאני רוכשת שזה באמת פשוט

יש לי טיולון איזי פלוס 2 קניתי אותו באתר החברה
גב המושב שאמור להתקפל ל2 אינו מתקפל
איך אפשר לשלוח לתיקון?
עדיין יש לי אחריות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה