תוספים חדש! כפתור הורדה ישירה לכל סרטון ביוטיוב – גם ביוטיוב עצמו וגם בכל אתר!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מי שמעלה סרטונים ליוטיוב זה על דעת שיתפרסם לציבור, ולכן הורדה משם היא גלאט גם למחמירים בזכויות יוצרים.
אגב, גם ליוטיוב עצמה יש אפשרות הורדה, אבל בתשלום.
על דעת זה שיתפרסם לציבור אבל הוא מרוויח כסף מצפיות

• הוסף לסימניות
אין לה שום בעלות. יש לה רק רשיון שימוש. הבעלות נשארת של היוצר.
רשיון שימוש זה לא בעלות מסויימת?
זה תוכן ששווה כסף והרבה מאד כסף!
היא מתנה את העלאת התוכן ושמירתו בפלטפורמה שלה - בזכויותיה לגבי הפרסומות!

• הוסף לסימניות
רשיון שימוש זה לא בעלות מסויימת?
זה תוכן ששווה כסף והרבה מאד כסף!
היא מתנה את העלאת התוכן ושמירתו בפלטפורמה שלה - בזכויותיה לגבי הפרסומות!
זה לא רשיון שימוש בלעדי ולא בעלות על התוכן עצמו. זה כמו לטעון שאם קניתי מנוי לאוצר החכמה יש לי בעלות על האתר.

• הוסף לסימניות
מי שמעלה סרטונים ליוטיוב זה על דעת שיתפרסם לציבור, ולכן הורדה משם היא גלאט גם למחמירים בזכויות יוצרים.
אגב, גם ליוטיוב עצמה יש אפשרות הורדה, אבל בתשלום.
ממש לא. מי שמעלה ליוטיוב (ערוצים גדולים ופעילים) מעלה על דעת שמקבל תמלוגים על כל צפיה.
(וגם על פרסומות אם יש שם) זה מה שעושים היום הזמרים וגם הארגונים הגדולים שמעלים דרשות והרצאות. אם לא כתוב שזה לזיכוי הרבים אסור להוריד מהסיבה הנ״ל.

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי מורידה את התוכנה
עוקבים אחריכם ויכולים למשוך נתונים
ודי לרמיזה
זה לא יפה לדבר ככה בלי שמכירים
אני משתמש ותיק בכל התוכנות של המפתח, בין אונליין ובין אופליין, והם עובדים מצויין

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אני משתמש ותיק בכל התוכנות של המפתח, בין אונליין ובין אופליין, והם עובדים מצויין
מי אמר שלא מכירים?
אני ניסיתי כמה פעמים להשתמש בתוכנות האלה, וזה תקע לי את המחשב ממש

• הוסף לסימניות
מי אמר שלא מכירים?
אני ניסיתי כמה פעמים להשתמש בתוכנות האלה, וזה תקע לי את המחשב ממש
לא על זה אני מדבר שכנראה תלוי בסוג וכוח המחשב
אני מדבר על העלילה של 'עוקב אחרינו'

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך עושים ביוטיוב, בהעלאת סרטון, שבשורת ההתקדמות של הסרטון, יופיע ''הרשם כמנוי לערוץ'' עם כפתור הצטרפות למנוי?
אודה מאד לעזרה

• הוסף לסימניות
ממש לא. מי שמעלה ליוטיוב (ערוצים גדולים ופעילים) מעלה על דעת שמקבל תמלוגים על כל צפיה.
(וגם על פרסומות אם יש שם) זה מה שעושים היום הזמרים וגם הארגונים הגדולים שמעלים דרשות והרצאות. אם לא כתוב שזה לזיכוי הרבים אסור להוריד מהסיבה הנ״ל.
ראשית, כאמור עצם ההעלאה ליוטיוב כוללת אפשרות הורדה רשמית.
שנית, מי ששומע שירים אופליין זה בדרך כלל כי אין לו חיבור לרשת, כך שקשה לומר שהם מפסידים מעצם ההורדה.
שלישית, לפי זה אסור גם להשתמש בחוסם פרסומות.
(לפי הרמ"א יש גם לדון מצד אבידה מדעת (בלי קשר לזוטו של ים), ואכמ"ל).

• הוסף לסימניות
יש מלא מלא מלא אתרים חינמיים של הורדת סרטונים מיוטיוב, פשוט הם לא נפתחים בסינונים השונים.
מה שאומר, שמבחינת גזל לא נראת בעיה של האפליקציה הנ''ל.
היוצר תוכן ביוטיוב יודע שהסרטון שהוא מעלה יכול לרדת ולהשלח במקומות שונים.

• הוסף לסימניות
יש מלא מלא מלא אתרים חינמיים של הורדת סרטונים מיוטיוב, פשוט הם לא נפתחים בסינונים השונים.
מה שאומר, שמבחינת גזל לא נראת בעיה של האפליקציה הנ''ל.
היוצר תוכן ביוטיוב יודע שהסרטון שהוא מעלה יכול לרדת ולהשלח במקומות שונים.
זה טענה לא נכונה כיוון שגם בסופר או בשוק המוכר יודע שהסחורה גלויה לכולם, אבל אף אחד לא יגיד שמותר לקחת כי כל אחד פשוט יכול לשלוף בקלות עגבניה או מלפפון , כי זה טענה דבילית נכון ? אז למה כאן הטענה הזאת תופסת ?

• הוסף לסימניות
מישהו ניסה להוריד זה מכיל וירוסים?

• הוסף לסימניות
יש מה לנסות עם נטפרי?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא לכלך
בסך הכל הזכרתי שתמיד צריך להיות ערניים
אין לי מושג מה רמת ההבנה שלך במחשבים
אבל קובץ כזה יכול לעשות עוד כמה דברים...
וצריך להיות ערניים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
זה טענה לא נכונה כיוון שגם בסופר או בשוק המוכר יודע שהסחורה גלויה לכולם, אבל אף אחד לא יגיד שמותר לקחת כי כל אחד פשוט יכול לשלוף בקלות עגבניה או מלפפון , כי זה טענה דבילית נכון ? אז למה כאן הטענה הזאת תופסת ?
הנידון הוא בסוגיית זה נהנה וזה אינו חסר
לקחת מהמכולת הבעלים מתחסר
אבל כאן אין שום חסרון בעצם לקיחת ההנאה וההשתמשות
וגם אם יש חסרון - הרי זה כזוטו של ים שמותר [מחמת ריבוי התוכנות והאופציות להורדה חינמית מיוטיוב]

• הוסף לסימניות
במקרה כזה הבעלים מתייאש משא"כ בחנות

• הוסף לסימניות
במקרה כזה הבעלים מתייאש משא"כ בחנות
מה הקשר מתייאש , זה לא אבידה , הוא לגמרי מודע לזה שהוא שם את זה שם והאפשרות להורדה אינה בברירת מחדל אנשים פשוט מצאו דרך לעקוף את את יוטיוב ,זה שאפשרי לגנוב לא הופך את זה למותר

אולי תסביר יותר את הסברא שהבעלים מתייאש

• הוסף לסימניות
לא הבנתי צריך להוריד ולהתקין תוכנה או רק תוסף כרום?
והאם בתכלס מישהו ניסה וזה עובד לו מיד וכמו שצריך?

• הוסף לסימניות
בס"ד

הורדה מיוטיוב - הכי קל שהיה אי פעם! ובחינם!

ועידכון מטורף לפניכם:

מהיום אפשר להוריד כל סרטון מיוטיוב בלחיצת כפתור – ישירות מתחת לסרטון.
הכפתור מופיע גם ביוטיוב עצמו וגם בכל אתר אחר שבו יש סרטון יוטיוב, בלי צורך להעתיק קישורים – פשוט לוחצים ומורידים בקלות.

✔️
כפתור מובנה ונוח – מופיע אוטומטית מתחת לכל סרטון
✔️
עובד גם ביוטיוב וגם בכל אתר שמציג סרטוני יוטיוב
✔️
מתאים את עצמו בצורה חכמה כדי לא להסתיר תוכן
✔️
התקנה פשוטה – תוך דקות בודדות

📥
להתקנה או עדכון היישום: לחץ כאן
כרגע האנטי וירוס חוסם את הקישור. אעדכן בקרוב בקישור תקין.
לאחר ההתקנה, ייפתחו בדפדפן הנחיות להוספת התוסף לכרום.

דוגמאות:

🔹
כפתור ההורדה כפי שהוא מופיע ביוטיוב:
צפה בקובץ המצורף 1927815

🔹
כפתור ההורדה כפי שהוא מופיע באתרים אחרים שמציגים סרטוני יוטיוב,
ואיך התוסף מתאים את עצמו באתרים שונים מבלי להסתיר תוכן:

צפה בקובץ המצורף 1927816

🔹
דוגמה מתוך שיחה בזמן אמת ב-GPT – הכפתור נוסף מיד כשהסרטון מופיע:

צפה בקובץ המצורף 1927817

התקנה פשוטה, שימוש קל ומהיר – להורדה נוחה ישירות מכל מקום![/SPOILER]
הורדתי הוא מבקש ממני קוד
מהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה