- הוסף לסימניות
אין לה שום בעלות. יש לה רק רשיון שימוש. הבעלות נשארת של היוצר.שיש לה בעלות מסויימת על התוכן,
אין לה שום בעלות. יש לה רק רשיון שימוש. הבעלות נשארת של היוצר.שיש לה בעלות מסויימת על התוכן,
על דעת זה שיתפרסם לציבור אבל הוא מרוויח כסף מצפיותמי שמעלה סרטונים ליוטיוב זה על דעת שיתפרסם לציבור, ולכן הורדה משם היא גלאט גם למחמירים בזכויות יוצרים.
אגב, גם ליוטיוב עצמה יש אפשרות הורדה, אבל בתשלום.
רשיון שימוש זה לא בעלות מסויימת?אין לה שום בעלות. יש לה רק רשיון שימוש. הבעלות נשארת של היוצר.
זה לא רשיון שימוש בלעדי ולא בעלות על התוכן עצמו. זה כמו לטעון שאם קניתי מנוי לאוצר החכמה יש לי בעלות על האתר.רשיון שימוש זה לא בעלות מסויימת?
זה תוכן ששווה כסף והרבה מאד כסף!
היא מתנה את העלאת התוכן ושמירתו בפלטפורמה שלה - בזכויותיה לגבי הפרסומות!
ממש לא. מי שמעלה ליוטיוב (ערוצים גדולים ופעילים) מעלה על דעת שמקבל תמלוגים על כל צפיה.מי שמעלה סרטונים ליוטיוב זה על דעת שיתפרסם לציבור, ולכן הורדה משם היא גלאט גם למחמירים בזכויות יוצרים.
אגב, גם ליוטיוב עצמה יש אפשרות הורדה, אבל בתשלום.
זה לא יפה לדבר ככה בלי שמכיריםאני לא הייתי מורידה את התוכנה
עוקבים אחריכם ויכולים למשוך נתונים
ודי לרמיזה
מי אמר שלא מכירים?זה לא יפה לדבר ככה בלי שמכירים
אני משתמש ותיק בכל התוכנות של המפתח, בין אונליין ובין אופליין, והם עובדים מצויין
לא על זה אני מדבר שכנראה תלוי בסוג וכוח המחשבמי אמר שלא מכירים?
אני ניסיתי כמה פעמים להשתמש בתוכנות האלה, וזה תקע לי את המחשב ממש
ראשית, כאמור עצם ההעלאה ליוטיוב כוללת אפשרות הורדה רשמית.ממש לא. מי שמעלה ליוטיוב (ערוצים גדולים ופעילים) מעלה על דעת שמקבל תמלוגים על כל צפיה.
(וגם על פרסומות אם יש שם) זה מה שעושים היום הזמרים וגם הארגונים הגדולים שמעלים דרשות והרצאות. אם לא כתוב שזה לזיכוי הרבים אסור להוריד מהסיבה הנ״ל.
זה טענה לא נכונה כיוון שגם בסופר או בשוק המוכר יודע שהסחורה גלויה לכולם, אבל אף אחד לא יגיד שמותר לקחת כי כל אחד פשוט יכול לשלוף בקלות עגבניה או מלפפון , כי זה טענה דבילית נכון ? אז למה כאן הטענה הזאת תופסת ?יש מלא מלא מלא אתרים חינמיים של הורדת סרטונים מיוטיוב, פשוט הם לא נפתחים בסינונים השונים.
מה שאומר, שמבחינת גזל לא נראת בעיה של האפליקציה הנ''ל.
היוצר תוכן ביוטיוב יודע שהסרטון שהוא מעלה יכול לרדת ולהשלח במקומות שונים.
אף אחד לא לכלךזה לא יפה לדבר ככה בלי שמכירים
אני משתמש ותיק בכל התוכנות של המפתח, בין אונליין ובין אופליין, והם עובדים מצויין
הנידון הוא בסוגיית זה נהנה וזה אינו חסרזה טענה לא נכונה כיוון שגם בסופר או בשוק המוכר יודע שהסחורה גלויה לכולם, אבל אף אחד לא יגיד שמותר לקחת כי כל אחד פשוט יכול לשלוף בקלות עגבניה או מלפפון , כי זה טענה דבילית נכון ? אז למה כאן הטענה הזאת תופסת ?
במקרה כזה הבעלים מתייאש משא"כ בחנותזה טענה לא נכונה כיוון שגם בסופר או בשוק המוכר יודע שהסחורה גלויה לכולם, אבל אף אחד לא יגיד שמותר לקחת כי כל אחד פשוט יכול לשלוף בקלות עגבניה או מלפפון , כי זה טענה דבילית נכון ? אז למה כאן הטענה הזאת תופסת ?
מה הקשר מתייאש , זה לא אבידה , הוא לגמרי מודע לזה שהוא שם את זה שם והאפשרות להורדה אינה בברירת מחדל אנשים פשוט מצאו דרך לעקוף את את יוטיוב ,זה שאפשרי לגנוב לא הופך את זה למותרבמקרה כזה הבעלים מתייאש משא"כ בחנות
הורדתי הוא מבקש ממני קודבס"ד
הורדה מיוטיוב - הכי קל שהיה אי פעם! ובחינם!
ועידכון מטורף לפניכם:
מהיום אפשר להוריד כל סרטון מיוטיוב בלחיצת כפתור – ישירות מתחת לסרטון.
הכפתור מופיע גם ביוטיוב עצמו וגם בכל אתר אחר שבו יש סרטון יוטיוב, בלי צורך להעתיק קישורים – פשוט לוחצים ומורידים בקלות.
כפתור מובנה ונוח – מופיע אוטומטית מתחת לכל סרטון![]()
עובד גם ביוטיוב וגם בכל אתר שמציג סרטוני יוטיוב![]()
מתאים את עצמו בצורה חכמה כדי לא להסתיר תוכן![]()
התקנה פשוטה – תוך דקות בודדות![]()
להתקנה או עדכון היישום: לחץ כאן![]()
לאחר ההתקנה, ייפתחו בדפדפן הנחיות להוספת התוסף לכרום.כרגע האנטי וירוס חוסם את הקישור. אעדכן בקרוב בקישור תקין.
דוגמאות:
כפתור ההורדה כפי שהוא מופיע ביוטיוב:![]()
צפה בקובץ המצורף 1927815
כפתור ההורדה כפי שהוא מופיע באתרים אחרים שמציגים סרטוני יוטיוב,![]()
ואיך התוסף מתאים את עצמו באתרים שונים מבלי להסתיר תוכן:
צפה בקובץ המצורף 1927816
דוגמה מתוך שיחה בזמן אמת ב-GPT – הכפתור נוסף מיד כשהסרטון מופיע:![]()
צפה בקובץ המצורף 1927817
התקנה פשוטה, שימוש קל ומהיר – להורדה נוחה ישירות מכל מקום![/SPOILER]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים