- הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;417288:יפה מאוד!! וכרגיל, מיוחד..
מזכיר לי סטימצקי כזה...
מה שנותר לקוות זה שהילדים יאהבו, מנסיוני לאוו דווקא שזה עובד.
נכתב ע"י Eצוב;417291:בס"ד
(לדעתי הירוק עדיף)
נכתב ע"י eden7115;417300:אלי, אתה יודע מה ממש בא לי?
שיהיו לי לקוחות שיבקשו עבודות כאלו...![]()
נכתב ע"י אלי ויסברג;417311:בוא נאמר שלא ממש אכפת לי אם הילדים יאהבו את זה או לא.
במקרה שלי זה קצת שונה מאחר ואני מעורב חלקית בקעמפ הזה, וזה נעשה במחיר שבו אני קובע כיצד זה ייראה.
עם זאת, כדאי תמיד לעשות הדמיה כדי לחבב את העיצוב גם על מי שלא מוצא את החן שבו בראייה סתמית.
נכתב ע"י 2OR;417331:אם אתה מעורב, צריך להיות אכפת לך קצת...
ואהבתי את הרעיון של ההדמיה לצורך חיבוב...!
נכתב ע"י אלי ויסברג;417213:בסגנון מודרני.
נא להעיר כי יש לי עוד זמן לתיקונים.
נכתב ע"י אלי ויסברג;417311:בוא נאמר שלא ממש אכפת לי אם הילדים יאהבו את זה או לא.
במקרה שלי זה קצת שונה מאחר ואני מעורב חלקית בקעמפ הזה, וזה נעשה במחיר שבו אני קובע כיצד זה ייראה.
עם זאת, כדאי תמיד לעשות הדמיה כדי לחבב את העיצוב גם על מי שלא מוצא את החן שבו בראייה סתמית.
נכתב ע"י אלי ויסברג;417336:אני מתכוון שבאופן עקרוני, טעם הילדים לא ישנה על העיצוב שלי. שהרי לא מדובר בטיול שיאהבו או לא או בפעילות שתמצא חן או לא.
נכתב ע"י שיר770;417386:אני גם בדעה שלילדים זה קצת כבד. נכון עיצוב מודרני מדהים ויפה. אבל לקעמפ... בא נאמר... זה קצת יבש. נכון שהילדים ילמדו בין כך ובין כך גם אם זה יהיה מצולם בצורה זוועתית וגם אם זה יהיה מעוצב בסגנון נקי ובוגר. אבל הם כולה ילדים. ולא נראה לי שזה מושך ילדים ללמוד בחוברת עם כזו כריכה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים