כללי חוברות לימודים לקעמפ

• הוסף לסימניות
בסגנון מודרני.
נא להעיר כי יש לי עוד זמן לתיקונים.

קבצים מצורפים

• הדמיה.jpg
    KB 216.4 · צפיות: 29
  • לערנען-אין-דאצע.jpg
    KB 167.9 · צפיות: 23
  • בלכתך-בדרך.jpg
    KB 177.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מהמם ומרענן!!!
אם כי אולי הייתי מחליפה את הפונט לטיפה יותר עגול... אבל זה בקטנה...

• הוסף לסימניות
מפתיע כמו תמיד

צבע ירוק תפוח מרענן

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!! וכרגיל, מיוחד..
מזכיר לי סטימצקי כזה...
מה שנותר לקוות זה שהילדים יאהבו, מנסיוני לאוו דווקא שזה עובד.

• הוסף לסימניות
מזכיר לי סטימצקי כזה...

• הוסף לסימניות
בס"ד

מאד מאד יפה!
אין מילים!
(לדעתי הירוק עדיף)

• הוסף לסימניות
אלי, אתה יודע מה ממש בא לי?
שיהיו לי לקוחות שיבקשו עבודות כאלו... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;417288:
מזכיר לי סטימצקי כזה...

בוא נאמר שלא ממש אכפת לי אם הילדים יאהבו את זה או לא.

נכתב ע"י Eצוב;417291:
בס"ד

(לדעתי הירוק עדיף)

אלו שתי חוברות שונות.

נכתב ע"י eden7115;417300:
אלי, אתה יודע מה ממש בא לי?
שיהיו לי לקוחות שיבקשו עבודות כאלו... :)

במקרה שלי זה קצת שונה מאחר ואני מעורב חלקית בקעמפ הזה, וזה נעשה במחיר שבו אני קובע כיצד זה ייראה.
עם זאת, כדאי תמיד לעשות הדמיה כדי לחבב את העיצוב גם על מי שלא מוצא את החן שבו בראייה סתמית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;417311:

במקרה שלי זה קצת שונה מאחר ואני מעורב חלקית בקעמפ הזה, וזה נעשה במחיר שבו אני קובע כיצד זה ייראה.
עם זאת, כדאי תמיד לעשות הדמיה כדי לחבב את העיצוב גם על מי שלא מוצא את החן שבו בראייה סתמית.

אם אתה מעורב, צריך להיות אכפת לך קצת... ;)
ואהבתי את הרעיון של ההדמיה לצורך חיבוב...!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;417331:
אם אתה מעורב, צריך להיות אכפת לך קצת... ;)
ואהבתי את הרעיון של ההדמיה לצורך חיבוב...!

אני מתכוון שבאופן עקרוני, טעם הילדים לא ישנה על העיצוב שלי. שהרי לא מדובר בטיול שיאהבו או לא או בפעילות שתמצא חן או לא.

חוצמזה, תעשה לי טובה, ממש לילדים משנה אם החוברת עוצבה על ידי ג'ורג'יו ארמאני או הודפסה במדפסת מחתרתית של מכונת צילום אומללה כזו או אחרת.

לפני שנתיים הייתה חוברת לימודים, והחוברת ללימוד בע,פ היה בעצם אוסף דפים משוכפלים ומהודקים. תאמין לי שלילדים זה לא הפריע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;417213:
בסגנון מודרני.
נא להעיר כי יש לי עוד זמן לתיקונים.

נכתב ע"י אלי ויסברג;417311:

נכתב ע"י אלי ויסברג;417336:
אני מתכוון שבאופן עקרוני, טעם הילדים לא ישנה על העיצוב שלי. שהרי לא מדובר בטיול שיאהבו או לא או בפעילות שתמצא חן או לא.

:eek:

שאלת תם. ממש אני לא רוצה להרגיז אף אחד. אבל זה בוער לי על הלשון (המקלדת). אפשר???

אז למה אתה מבקש חוו"ד???

אני גם בדעה שלילדים זה קצת כבד. נכון עיצוב מודרני מדהים ויפה. אבל לקעמפ... בא נאמר... זה קצת יבש. נכון שהילדים ילמדו בין כך ובין כך גם אם זה יהיה מצולם בצורה זוועתית וגם אם זה יהיה מעוצב בסגנון נקי ובוגר. אבל הם כולה ילדים. ולא נראה לי שזה מושך ילדים ללמוד בחוברת עם כזו כריכה. (זה בעצם המטרה של הכריכה למשוך את הילדים ללמוד. אם לא- אז כמה שהכריכה יפה ומקצועית אבל לא מושכת אז דינה כדין דפים מצולמים...)
ובקשת חוו"ד אז נתנו לך... אבל זכותך אם לקבל או לא. ואם אתה מילא בדעה שלך- אז למה בקשת חוו"ד???

• הוסף לסימניות
ביקשתי חוו"ד על העבודה לכשעצמה. כי אני מעוניין להשתפר.
אני לא מבקש עצות לרלוונטיות העיצוב למטרה. גם כי זה נעשה בתור חצי טובה שכל מה שאביא יאמרו אמן, גם מאחר ואני מתכונן להשתמש בעיצוב הזה לעוד כמה דברים.

אה, וגם כדי קצת לרענן את הפורום פה.

• הוסף לסימניות
google chrome is the king
למרות שהוא מכפיל

איך קראו לו פה? אה, גוגל צ'רומה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;417386:
אני גם בדעה שלילדים זה קצת כבד. נכון עיצוב מודרני מדהים ויפה. אבל לקעמפ... בא נאמר... זה קצת יבש. נכון שהילדים ילמדו בין כך ובין כך גם אם זה יהיה מצולם בצורה זוועתית וגם אם זה יהיה מעוצב בסגנון נקי ובוגר. אבל הם כולה ילדים. ולא נראה לי שזה מושך ילדים ללמוד בחוברת עם כזו כריכה.

הילדים הורגלו בתחום הזה לחוברות כבדות ממש, עתירי אפקטים, תמונות ושאר ירקות מעופשים.

---

ללא קשר. ואולי עם.

לאחרונה יצא לי למכור לחנות יד-שניה כמה ספרי לימוד ישנים. התבוננתי בספרים שיצאו לפני 7-8 שנים, ואמרתי: "איכס".
שוב יצאתי ועברתי ברחובה של עיר. אל חנות ספרים נכנסתי וקניתי עבור אחת מהדרדסיות ספר לימודים. התבוננתי בו ואמרתי: "איכס".

ומה אמרה אמא? "לא אומרים איכס על גועל".

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי להעיר...
נראה שהחוברות לא מיועדות "לישראלים"
בא"י יש ילדים מפונקים יותר, (כי כך הורגלנו) שללא כל היופי הסביב יאבדו את החשק.
יש ארצות בהם ההסתכלות על נושא הלימוד קצת שונה ויותר קפדנית, פחות מחפשים יפה ומשעשע (אני זוכרת עד עכשיו את המכות שקבלתי על הידיים כשהתעסקו בשיעור במשהו אחר, וזה לא היה בחיידר.................)

• הוסף לסימניות
מדובר בקעמפ לילדי שלוחי חב"ד בארץ הקודש.
שהם - כפי שניתן להסיק - ילדים רציניים, חסידיים ומחונכים למופת, ובה הלימודים מהווים אטרקציה של ממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה