כללי חוברת לימוד פוטושופ

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש להשיג אולי חוברות של תירגולים והסברים ללימוד פוטושופ?
אני צריכה להעביר איזשהו קורס לכיתות ז' ח', חשבתי אולי יש למישהו חומר שיכול לעזור לי.....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תנסי אצל איטה פרידמן 08-8668116
היא הוציאה חוברות מעולות לתלמידות שלה, אולי היא תוכל להביא גם לך.

• הוסף לסימניות
אני חושב שאפשר להשתמש לשם כך ב- cookbook של מנטור.

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק באתרים האלו, יש לי מדריך שהורדתי פעם מהרשת ב PDFאבל הוא שוקל 26 מגה ואין לי מושג איך לכווץ אותו כדי לשלוח לך
http://www.faqil.com

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שופר;460202:
אני חושב שאפשר להשתמש לשם כך ב- cookbook של מנטור.
cookbook כשמו כן הוא זה פשוט חוברת מתכונים לפוטושופ זה לא ספר ללימוד, קשה מאוד ללמוד מזה ת'תוכנה עצמה יש שם לכל אפקט רשימה של הגדרות שצרכים להחיל.... בקיצור ספר מעולה אבל לא בשביל ללמד מזה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

מקווה שזה יעזור...
ד"א, אפשר להוציא רעיונות ללימוד מתוך הקבצים שצירפתי, וגם מתוך מדריכים ברשת, בהצלחה!

קבצים מצורפים

• פוטושופ שיעורים 1-12_2.pdf
    KB 357.3 · צפיות: 34
  • secrets_סודות השכבות.pdf
    KB 219.6 · צפיות: 0
  • photoshopCS3_book.rar
    9.3 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
איזה מבחר יפה יש גם לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
בס"ד

יש גם לאינדזיין ואילוסטרטור... ד"א ניתן להוריד באתר של קוויקסופט הדרכות בעברית למגוון התוכנות, דרושה הרשמה וניתן להוריד, שווה! נעזרתי בהם מאוד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה !
amir מאוד עזרת לי

• הוסף לסימניות
שלחי לי מייל בפרטי ואשלח לך חומר
אולי זה יהיה לך טוב

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה