השקעות נדל"ן חובת קריאה!! פוסט חשוב מאוד שפרסם יועץ הנדל"ן יעקב רייניץ

• הוסף לסימניות
פוסט חשוב שפרסם העיתונאי יעקב רייניץ

למה אני לא מפרסם את שמו? כי אני חושש מתביעת השתקה - אבל אתם חייבים לדעת
אני חייב לשתף אתכם מהיום הקשה שעברתי.
היום קיימתי ארבע פגישות ייעוץ, וכולן (!) היו על אותו נושא בדיוק: אנשים ששרויים במצוקה קשה בגלל עסקאות 10:90 שחתמו עליהן לפני כשנתיים ועכשיו לא מצליחים להשלים אותן.

הדבר המדהים: בשתיים מהפגישות מדובר באותו פרויקט! אותו מתווך בלבוש חרדי שיווק להם את הדירות, למרות שהיה ברור לו כבר במעמד החתימה שאין לקונים סיכוי ריאלי להשלים את העסקה. אבל בחלקלקות לשונו הוא דחף להם את העסקה בכוח.
השיטה שלו פשוטה ומזעזעת: הוא עובד עם חברות בנייה שבונות לציבור הכללי. את דירות היוקרה שלא מצליחים למכור לחילונים (כי המחירים מופרזים ולא הגיוניים), הוא משווק לציבור החרדי שסומך עליו בגלל הלבוש והמראה החיצוני.
בעבר כבר ישבו אצלי כמה אנשים שנפגעו מאותו מתווך. השיא היה לקוח שרכש דירה ב-13 מיליון ₪ והשקיע 2 מיליון ₪ - כל כספי הירושה שלו - ועכשיו הוא עומד להפסיד הכל.
היום ישב אצלי זוג ששניהם פרצו בבכי כשהבינו את המשמעות האמיתית של העסקה שהם צריכים להשלים. הלב שלי שותת דם.
למה אני לא מפרסם את שמו? כי אני חושש מתביעות השתקה.

אבל אני מתחנן אליכם:
אל תחתמו על שום חוזה לפני שאתם מקבלים ייעוץ מגורם מקצועי ובלתי תלוי!
אדגיש: אני מכיר הרבה מאוד מתווכים, ורובם המוחלט הם אנשים ישרים וטובים! אבל זה בושה וחרפה שיש מתווך בלבוש חרדי שכל תפקידו להפיל אנשים תמימים בפח ולהרוס להם את החיים.
המחיר שאנשים משלמים הוא לא רק כספי - הוא גם נפשי ומשפחתי!
חייבים לעשות סוף לתופעה הזו! שתפו את הפוסט הזה ותצילו משפחות שלמות.

• הוסף לסימניות
מפאת חשיבות הנושא, התגובה הועתקה מכאן גם לפורום הנכבד שלנו.

• הוסף לסימניות
אעתיק את מה שכתבתי שם:

לא נכון לתאר את הנופלים בהשקעות האלו כ'אברכים תמימים טיפשים'. או 'לא מבינים מה זה כסף'.
יכול להיות גם בנאדם רציני, עובד, שרצה להשקיע לנישואי ילדיו, והיו לו כמה מאות אלפים שנחסכו בעמל.
הוא ידע שהוא לא מבין הרבה, לכן הלך להתייעץ (בתשלום!) עם יועץ הנדלן הגדול והידוע והמומלץ.

הלקוח לא חשב שיכולה להיות רמאות כזו בפרצוף, שה'עסקה המשתלמת והנדירה' המוצעת לו, היא בסך הכל פרוייקט רגיל במחיר גבוה שיועץ הנדלן משווק תמורת אחוזים. (פלוס דמי ייעוץ וליווי שמנים מהלקוח).

גם אם הלקוח מנסה לבדוק כאן ושם, לרוב אין לו כלים לכך.
בדיוק בשביל זה הוא לקח יועץ.

ברגע שהאזהרות פונות ל'תמימים' ו'טיפשים', רוב הציבור לא יקרא אותן בכלל, הרי אף אחד לא חושב 'אני טיפש' או 'אני תמים'.

האזהרות צריכות לפנות לאנשים הרגילים, החכמים ברמה סבירה, ש-כן, גם הם עלולים ליפול.
זה נכון לדאבונינו.
זה הופך את כל הסיפור למורכב יותר.
לא ניתן לסמוך על עצמך - ולא ניתן לסמוך על אנשים.
לענ"ד האינטואיציה צריכה לבוא בראש.
לאחמ"כ התייעצות עם מומחה בשביל לוודא שהאינטואיציה היא גם נכונה.
אח"כ להפעיל שוב את המוח, בשביל לוודא שהמומחה אכן צודק.
גם חוכמת ההמונים יכולה לסייע הרבה בעניין, וכאן זו במה מובהקת לכך.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

פוסט חשוב שפרסם העיתונאי יעקב רייניץ

למה אני לא מפרסם את שמו? כי אני חושש מתביעת השתקה - אבל אתם חייבים לדעת
אני חייב לשתף אתכם מהיום הקשה שעברתי.
היום קיימתי ארבע פגישות ייעוץ, וכולן (!) היו על אותו נושא בדיוק: אנשים ששרויים במצוקה קשה בגלל עסקאות 10:90 שחתמו עליהן לפני כשנתיים ועכשיו לא מצליחים להשלים אותן.

הדבר המדהים: בשתיים מהפגישות מדובר באותו פרויקט! אותו מתווך בלבוש חרדי שיווק להם את הדירות, למרות שהיה ברור לו כבר במעמד החתימה שאין לקונים סיכוי ריאלי להשלים את העסקה. אבל בחלקלקות לשונו הוא דחף להם את העסקה בכוח.
השיטה שלו פשוטה ומזעזעת: הוא עובד עם חברות בנייה שבונות לציבור הכללי. את דירות היוקרה שלא מצליחים למכור לחילונים (כי המחירים מופרזים ולא הגיוניים), הוא משווק לציבור החרדי שסומך עליו בגלל הלבוש והמראה החיצוני.
בעבר כבר ישבו אצלי כמה אנשים שנפגעו מאותו מתווך. השיא היה לקוח שרכש דירה ב-13 מיליון ₪ והשקיע 2 מיליון ₪ - כל כספי הירושה שלו - ועכשיו הוא עומד להפסיד הכל.
היום ישב אצלי זוג ששניהם פרצו בבכי כשהבינו את המשמעות האמיתית של העסקה שהם צריכים להשלים. הלב שלי שותת דם.
למה אני לא מפרסם את שמו? כי אני חושש מתביעות השתקה.

אבל אני מתחנן אליכם:
אל תחתמו על שום חוזה לפני שאתם מקבלים ייעוץ מגורם מקצועי ובלתי תלוי!
אדגיש: אני מכיר הרבה מאוד מתווכים, ורובם המוחלט הם אנשים ישרים וטובים! אבל זה בושה וחרפה שיש מתווך בלבוש חרדי שכל תפקידו להפיל אנשים תמימים בפח ולהרוס להם את החיים.
המחיר שאנשים משלמים הוא לא רק כספי - הוא גם נפשי ומשפחתי!
חייבים לעשות סוף לתופעה הזו! שתפו את הפוסט הזה ותצילו משפחות שלמות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה