כללי חווד החשובה לעיצוב חדש לעלון

• הוסף לסימניות
ללכבוד החברים הצדיקים

לפי העצות של eden7115-Graphic

הצלחתי בעזרת הבורא לעשות עיצוב חדש של העלון שאנו מדפיסים בארגנטינה אני מקווה שתאהבו את זה ותגידו מה אפשר לשפר
ואם יש לכם רעיונות הדרבה תגידו לי כדי שנוכל לזכות את כל מארגנטינה כפי שעשינו עד כו

העלתי אותו pdf תורידו ותגידו תזכו למצוות

כוון שזה כתוב בספרדית הסביר לכם את תוכן העלון

עמוד ראשון ושני נושא על הפרשה משולב עם סיפור
עמוד שלישי שלום בית
עמוד רביעי הלכות שבת
עמוד חמישי שיחה מרב לווינשטיין
עמוד שישי סיפור עם ציורים
עמוד שביעי ושמיני פרסומות

באזדמנות זאת אני רוצה להודות למיכל על כל התמיכה והעזרה
ולצדיק הענק מוטי הלר
גם למנהלי וחברי פורום היקרים שעל אף שאני לא יכל לעזור לכולכם בגלל שאני גר בארגנטינה ואין לי את האפשרויות שלכם אתם עוזרים לנו בכל

סליחה שהארכתי אבל מאוד התרגשתי לחשוב שבמקום כ"כ רחוק יהודים עוזרים​

קבצים מצורפים

• maor 23 corel 11.pdf
    1.3 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
האנשים לא יאמינו שזה אותו עיתון...
זה משהו אחר לגמרי!!!
אבל בכל זאת כמה דברים קטנים:
1. קצת הפריע לי הצבע שלי הצורה שחוזרת על עצמה ליד כל כותרת - לא כ"כ מאותה משפחת צבעים. אולי לעשות את זה בבורדו והכתב בנגטיב?
2. כדאי לדעתי לעשות את הכותרת יפה יותר מבחינת הגופן.
3. דווקא אהבתי בעיצוב הקודם שהאות פתיח היתה אות פתיח. אולי את זה כדאי לשמר.
4. נראה לי שעמודים 6 ו-7 בצבע שונה משאר העמודים, כנראה בטעות...

סתם כך נראה לי שעדיף שתסיים חוברת אחת מושלמת ואז תעלה לנו לראות שוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באמת מקסים, פנים חדשות לעלון!
נראה הרבה יותר מקצועי ומכובד!

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה ומקצועי עד מאוד
רק איפה מופיע הספור המצוייר?
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
סליחה ששכחתי מרוב התרגשות
והאחרון חביב אני רוצה להודות לאלף על הסיפור המצויר אין מילים להודות לך
בקשר לסיפור המצוייר זה בטח נהנה כאן בלי זה אני לא מתחיל חסר לי עוד
עוד לא גמרתי אותו

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומאוד עדין

נראה מקצועי

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על השדרוג! נראה מצויין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה