בגדול זה נראה ממש בכיוון די טוב, אני רוצה לתת מספר הערות ועצות לשיפור העימוד
מספר הערות כלליות:
1. להקטין מספר עמוד (אני הייתי עושה אותו פונט וגודל כמו 'סימן של"ט' שבאמצע בארות שלמה.
2. איפה שיש שאלה (למשל עמוד יא

לעשות כניסה משני הצדדים (נגיד של ס"מ ) ושורה אחרונה ממורכזת.
3. שם, את המילה 'שאלה' הייתי עושה בסגנון הפוך מכל הקטע ומכין שכל הקטע מודגש, אז את המילה שאלה הייתי עושה רגיל.
4. הריוח בין הכותרת בארות שלמה לגוף הטקסט גדול מידי (בעמוד יב רואים את זה יותר טוב מעמוד יא

.
5. בגוף הטקסט: מילה ראשונה בקטע להנמיך מעט.
6. להקפיד שתמיד הטורים יסתיימו באותו מיקום (לפעמים יש בעיה במספר השורות צריך להוסיף שורה עלי ידי רווחים בין המילים וכו'. (גם בעמוד יא זה כמעט אבל לא, העין רואה את זה

7. ענין של טעם , אבל כאן הייתי עושה שורה אחרונה ממורכזת בטקסט. ככה אני עושה כשיש מילה ראשונה וחלון. (לא חובה

8. מה שיש בעמוד כ' למטה זה 'מחדל' לעולם לא משאירים 2 טורים עם שורה אחת, במקרה כזה או שמכניסים לעמוד עוד 2 שורות ע"י צמצום הרווחים בקטעים הקודמים (אם אפשר

או שמעבירים מהכותרת 'מה ההגדרה וכו' לעמוד הבא.
9. אותו דבר בעמוד כב למעלה.. זה גם 2 טורים עם 2 שורות בלבד, (וגם יתום צעיר בלי הורים. (שורה מיותמת של סוף פסקה בתחילת טור או עמוד...)).
10.אסור שיהיה מצב שהפיזור בין השורות יהיה ניכר, שים לב בעמוד כד, בקטע כתב מרן בסעיף וכו'. זה דרסטי!
11.כותרות לא מגיעות עם קו תחתי, זה לא מתאים לספרי קודש . מספיק הדגשה, /גודל /פונט שונה, לא?
12. שים לב בעמוד יב בכותרות צריך להיות יותר ריוח לפני הכותרת מאשר אחרי, דהיינו הכותרת צריכה להיות צמודה לפסקה הבאה ולא הקודמת..
13. מסקנת הסוגיא: בטקסט של מסקנה (עמוד יד

יש 2 בעיות דחופות מאד: 1. כתב מודגש ושחור קשה לקריאה בטקסט רץ ומעייף מהר. 2. שורות ארוכות מעייפות ומבלבלות את הקורא. ולכן זה צריך לבא ב2 טורים (אפשר כתב שונה מכל הטקסט, אך לא מודגש. מקסימום להדגיש את המילים 'על כן האמור באנו למסקנא:').
14. שים לב בעמוד ט"ו יש אות ה' בסוף שורה, צריך להניח רווח קשיח בין האות למילה שאחריה כדי למנוע בעיות מסוג זה.
נ.ב. לגבי בחירת הפונטים , תנסי אולי לשלב גם פונטים מעודכנים יותר, זה הולך היום.
בהצלחה רבה
שבת שלום
אשמח לראות כאן את המוצר לאחר השיפורים.
חיים דיקמן