חוות דעתכם: כמה לשלם למטפלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מפרגנת;1354222:
לפי דעתי המחיר תלוי באיזה עיר אזור וכו
כנ"ל גן פרטי המחיר משתנה בהתאם..

נכון מאוד! בד"כ איפה שמחירי הדירות יותר זולים גם המחיר למטפלת יותר זול
אני מכירה מטפלת מדהימה שהיתה לוקחת 6 ש"ח לשעה
שלחתי לגן פרטי עם גננת מדהימה תמורת 350 ש"ח כולל יום שישי

• הוסף לסימניות
יש גם פרמטרים שונים ב'מרוצה' יש לי חברה שמכל מטפלת כמעט היאמרוצה והיא לא מבררת ...ולי איכפת מהרבה יותר דברים כך שאני בהחלט אסכים לשלם יותר בשביל להיות רגועה ושבאמת יהיה טוב לילד..אבל לא כל ההורים ככה,בפירוש... לכל אמא חשוב משו שונה וברור מאד שהמחיר שונה מאזור לאזור ומכמות המטפלות והתחרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1354145:
טוב שיודעים להעריך
אני רק רוצה לסייג - לא תמיד כשהמטפלת לוקחת מחיר נמוך הטיפול בילד בהתאם.
את הבת הקודמת שלי שמתי אצל מטפלת שלקחה 6 לשעה וגם הייתי מרוצה עד השמיים. ההבדל: אישה מבוגרת, ילדים נשואים, שמרה על ילדים כי זה ההובי שלה. בקיצור, אין כללים אבל נראה לי שבדרך כלל אישה שמשקיעה בילדים שהיא מטפלת בהם יודעת שהיא לא יכולה לקחת יותר מדי ילדים, שהיא צריכה באמת להשקיע וזה שווה כסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1355015:
אני רק רוצה לסייג - לא תמיד כשהמטפלת לוקחת מחיר נמוך הטיפול בילד בהתאם.
את הבת הקודמת שלי שמתי אצל מטפלת שלקחה 6 לשעה וגם הייתי מרוצה עד השמיים. ההבדל: אישה מבוגרת, ילדים נשואים, שמרה על ילדים כי זה ההובי שלה. בקיצור, אין כללים אבל נראה לי שבדרך כלל אישה שמשקיעה בילדים שהיא מטפלת בהם יודעת שהיא לא יכולה לקחת יותר מדי ילדים, שהיא צריכה באמת להשקיע וזה שווה כסף.

לכל כלל יש יוצא מן הכלל, וגם מהכלל הזה יש יוצא מן הכלל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה