חוות דעתכם: כמה לשלם למטפלות

• הוסף לסימניות
תמיד יש את הגיסה שמדברת עם בת דודתה שמספרת יווו את משלמת 8 לשעה? זה המון!! בבני ברק יש אחת שלוקחת 4.5.. מה דעתכם כמה סביר ורואי לקחת מהורים באם מגבילים את מס' הילדים ל 5 (יחס אישי...)

• הוסף לסימניות
אם מגבילים ל5 ילדים- 8 ש"ח לשעה זה אפילו נמוך.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכי נוח לעשות סכום חודשי שכולם משלמים (כמו בגנון)
משהו כמו 650 ש"ח - תלוי במס' שעות ביום

• הוסף לסימניות
אשתי לקחה 6.5 (בחודשי) ואחרי סיום השנה באה אמא ואמרה שבב"ב לוקחים 5 לשעה...

נשמע לכם?

• הוסף לסימניות
זה אולי תלוי באזורים, באזור שלנו מי שלוקחת רק 5 ילדים לוקחת יותר מ8.
השעות שאחרי 13:00 מתומחרות עוד יותר יקר.
אני הכי בעד תגמול הולם למטפלות טובות.

• הוסף לסימניות
אם עושים סכום חודשי יש שנרתעים לשלוח, אם הם לא צריכים כל השנה/יום.
תוכלי לתת 2 אופציות, חודשי שזה יוצא חישוב יומי קבוע בתעריף של שקל פחות לשעה. אבל משלמים על ניסן ואב בכל מקרה.

או שעתי 7 ש"ח לשעה.
ואצלנו משעה 14:00 בתעריף גבוה יותר.
וזמני בבין הזמנים תעריף אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nc;1349794:
זה אולי תלוי באזורים, באזור שלנו מי שלוקחת רק 5 ילדים לוקחת יותר מ8.
השעות שאחרי 13:00 מתומחרות עוד יותר יקר.
אני הכי בעד תגמול הולם למטפלות טובות.
ואני גם בעד תגמול הולם להורים אבל אי אפשר גם וגם וגם...

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להביא עוזרת לחלק מהשעות, ולהביא יותר ילדים.

• הוסף לסימניות
אצלינו לוקחים 9/10 ש"ח פר שעה.

אישית אני חושבת שגם זה זול יחסית לעבודה. מטפלת טובה משקיעה את הנשמה שלה בילדים.

ואם היא אומרת: "שם לוקחים פחות" - אל תקחו את הילדים שלה. מכל הסיבות שבעולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1349792:
אשתי לקחה 6.5 (בחודשי) ואחרי סיום השנה באה אמא ואמרה שבב"ב לוקחים 5 לשעה...

נשמע לכם?

אני בירושלים, משלמת 10 לשעה
(אבל רוב המטפלות לא לוקחות כך, בדר"כ 8-9, זאת מטפלת שמקבלת גם בשעות ממש מאוחרות)

• הוסף לסימניות
אישה שלוקחת 5 ש"ח לשעה ויש לה רק 5 ילדים עקרונית מרוויחה 25 לשעה.
אני חושבת שזה סכום קצת נמוך למטפלת.
הרי יש גם הוצאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיגר;1349827:
אישה שלוקחת 5 ש"ח לשעה ויש לה רק 5 ילדים עקרונית מרוויחה 25 לשעה.
אני חושבת שזה סכום קצת נמוך למטפלת.
הרי יש גם הוצאות
גם אם אין הוצאות, זה נמוך מאוד.
להיות מטפלת טובה זו עבודה קשה, גם פיזית, צריך המון סבלנות ומסירות, ולאהוב את הילדים באמת.
אני משלמת 8 ₪ לשעה, כשהתשלום הוא חודשי.
כשאני רוצה לשלוח לפי שעות, אני משלמת 10 ₪ לשעה.

• הוסף לסימניות
הייתי גרה ב2 איזורים שונים בבני ברק (רמת אהרון וגבעת רוקח)
לא שמעתי על סכום של 5 ש"ח
בכולם שילמתי בין 6-6.5 לחודשי ו7.5-8 לשעתי
בחודשי יש תוספת של 10% על כל חודש לחופש

• הוסף לסימניות
ברחובות שילמתי 15 לשעה. וזה כשמשלמים גלובאלי, יוצא שיש חודשים שבהם יש חגים, אבל המחיר נשאר... מצד שני, הייתי רק צריכה רק 3 ימים בשבוע. אבל- יש עד 9 ילדים.
מי ששולחת יותר, 5 ימים בשבוע עד 4. משלמת כ-13 לשעה.
אז תגידו תודה...
אה, ועברנו דירה, למקום יותר שפוי מהבחינה הזו. אבל אין לי עבודה...:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1349819:
אצלינו לוקחים 9/10 ש"ח פר שעה.

אישית אני חושבת שגם זה זול יחסית לעבודה. מטפלת טובה משקיעה את הנשמה שלה בילדים.

ואם היא אומרת: "שם לוקחים פחות" - אל תקחו את הילדים שלה. מכל הסיבות שבעולם.

זה בדיוק הנקודה! שעל מטפלת טובה צריך לשלם, והורים שמעריכים ולא מתנהגים כמו מסחר בסוסים (זה הרי ילדים שלנו!!!) זה לבדו שווה את המאמץ

• הוסף לסימניות
לכל מקום יש את המחיר שלו, ואין להקיש ממקום למקום.
בנוסף אם מקובל לקחת בין 5-10 זכותך לקחת 10 ואחרי שהיא שלחה, אין לה את הזכות לבקש הנחה על סמך זה שבמקום אחר לוקחים יותר זול. אין לזה שום תקדים לא הלכתי ולא חוקי. אם לא נאה לה המחיר שתעשה השוואת מחירים לפני שהיא שולחת. ותשלח להכי זולה.
אם את לוקחת יותר משישית ממחיר השוק זה יכול להיות כבר הונאה ותתצרכי לרדת לתוך הסקאלה אבל צריך לשאול רב. (אא"כ סיכמת מראש שהמחיר השוק הוא כך וכך ואת לוקחת כך וכך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1349898:
ברחובות שילמתי 15 לשעה. וזה כשמשלמים גלובאלי, יוצא שיש חודשים שבהם יש חגים, אבל המחיר נשאר... מצד שני, הייתי רק צריכה רק 3 ימים בשבוע. אבל- יש עד 9 ילדים.
מי ששולחת יותר, 5 ימים בשבוע עד 4. משלמת כ-13 לשעה.
אז תגידו תודה...
אה, ועברנו דירה, למקום יותר שפוי מהבחינה הזו. אבל אין לי עבודה...:eek:
טוב, זה לכולי עלמא חריג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1349903:
לכל מקום יש את המחיר שלו, ואין להקיש ממקום למקום.
בנוסף אם מקובל לקחת בין 5-10 זכותך לקחת 10 ואחרי שהיא שלחה, אין לה את הזכות לבקש הנחה על סמך זה שבמקום אחר לוקחים יותר זול. אין לזה שום תקדים לא הלכתי ולא חוקי. אם לא נאה לה המחיר שתעשה השוואת מחירים לפני שהיא שולחת. ותשלח להכי זולה.
אם את לוקחת יותר משישית ממחיר השוק זה יכול להיות כבר הונאה ותתצרכי לרדת לתוך הסקאלה אבל צריך לשאול רב. (אא"כ סיכמת מראש שהמחיר השוק הוא כך וכך ואת לוקחת כך וכך)
אני בחיים לא הולך לרב על כאלו דברים, ואעדיף תמיד שההורים יהיו מרוצים על פני 100 או 200 ₪ (בתנאי שאין ניצול כמובן..)
אבל במקרה דנן היה משהו לפנים משורת הדין שהם נתנו (רמז: קשור למלחמה...) ואחרי זה הם הרגישו מנוצלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלספלס;1349904:
טוב, זה לכולי עלמא חריג

לא, זה מה שמקובל בציבור הלא חרדי. (כמובן שהמטפלת שאליה שלחתי היתה חרדית, אבל האיזור לא, וזה מה שמקובל פה)
אני מכירה מטפלת (לא חרדית), שלוקחת 2 ילדים, ומכל אחד כ- 20 ש"ח. (גם גלובאלי!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1349912:
לא, זה מה שמקובל בציבור הלא חרדי. (כמובן שהמטפלת שאליה שלחתי היתה חרדית, אבל האיזור לא, וזה מה שמקובל פה)
אני מכירה מטפלת (לא חרדית), שלוקחת 2 ילדים, ומכל אחד 20 ש"ח...
אכן בציבור הכללי אלו הם המחירים
אשרינו שאנו חרדים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה