ואני גם בעד תגמול הולם להורים אבל אי אפשר גם וגם וגם...נכתב ע"י nc;1349794:זה אולי תלוי באזורים, באזור שלנו מי שלוקחת רק 5 ילדים לוקחת יותר מ8.
השעות שאחרי 13:00 מתומחרות עוד יותר יקר.
אני הכי בעד תגמול הולם למטפלות טובות.
נכתב ע"י פלספלס;1349792:אשתי לקחה 6.5 (בחודשי) ואחרי סיום השנה באה אמא ואמרה שבב"ב לוקחים 5 לשעה...
נשמע לכם?
גם אם אין הוצאות, זה נמוך מאוד.נכתב ע"י טיגר;1349827:אישה שלוקחת 5 ש"ח לשעה ויש לה רק 5 ילדים עקרונית מרוויחה 25 לשעה.
אני חושבת שזה סכום קצת נמוך למטפלת.
הרי יש גם הוצאות
נכתב ע"י Art Studio;1349819:אצלינו לוקחים 9/10 ש"ח פר שעה.
אישית אני חושבת שגם זה זול יחסית לעבודה. מטפלת טובה משקיעה את הנשמה שלה בילדים.
ואם היא אומרת: "שם לוקחים פחות" - אל תקחו את הילדים שלה. מכל הסיבות שבעולם.
טוב, זה לכולי עלמא חריגנכתב ע"י שיר770;1349898:ברחובות שילמתי 15 לשעה. וזה כשמשלמים גלובאלי, יוצא שיש חודשים שבהם יש חגים, אבל המחיר נשאר... מצד שני, הייתי רק צריכה רק 3 ימים בשבוע. אבל- יש עד 9 ילדים.
מי ששולחת יותר, 5 ימים בשבוע עד 4. משלמת כ-13 לשעה.
אז תגידו תודה...
אה, ועברנו דירה, למקום יותר שפוי מהבחינה הזו. אבל אין לי עבודה...![]()
אני בחיים לא הולך לרב על כאלו דברים, ואעדיף תמיד שההורים יהיו מרוצים על פני 100 או 200 ₪ (בתנאי שאין ניצול כמובן..)נכתב ע"י park;1349903:לכל מקום יש את המחיר שלו, ואין להקיש ממקום למקום.
בנוסף אם מקובל לקחת בין 5-10 זכותך לקחת 10 ואחרי שהיא שלחה, אין לה את הזכות לבקש הנחה על סמך זה שבמקום אחר לוקחים יותר זול. אין לזה שום תקדים לא הלכתי ולא חוקי. אם לא נאה לה המחיר שתעשה השוואת מחירים לפני שהיא שולחת. ותשלח להכי זולה.
אם את לוקחת יותר משישית ממחיר השוק זה יכול להיות כבר הונאה ותתצרכי לרדת לתוך הסקאלה אבל צריך לשאול רב. (אא"כ סיכמת מראש שהמחיר השוק הוא כך וכך ואת לוקחת כך וכך)
נכתב ע"י פלספלס;1349904:טוב, זה לכולי עלמא חריג
אכן בציבור הכללי אלו הם המחיריםנכתב ע"י שיר770;1349912:לא, זה מה שמקובל בציבור הלא חרדי. (כמובן שהמטפלת שאליה שלחתי היתה חרדית, אבל האיזור לא, וזה מה שמקובל פה)
אני מכירה מטפלת (לא חרדית), שלוקחת 2 ילדים, ומכל אחד 20 ש"ח...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים