כללי חוות דעתכם | כריכה לספר לעת מצוא | חשובה מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pnina;311199:
והפונט - אולי עדיף משהו מרובע יותר, שישבור את העיגוליות שבעיצוב.

מעניין שאת חושבת כך...
חושבתני, שכפי הידוע לי, שכך למדתי--- הוא לשמור על קו עיצובי אחיד.
כך, שאם העיצוב עיגולי, כל שאר הפרטים יהיו בקו אחיד, דהיינו גם מעוגלים. לא כן?

• הוסף לסימניות
מבין שניהם, נראה לי עדיף הראשון דווקא.

• הוסף לסימניות
דוקא לא אהבתי את הצבע התכלת,
הראשון מאוד מוצלח!!הפונט ,הכל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;311206:
מעניין שאת חושבת כך...
חושבתני, שכפי הידוע לי, שכך למדתי--- הוא לשמור על קו עיצובי אחיד.
כך, שאם העיצוב עיגולי, כל שאר הפרטים יהיו בקו אחיד, דהיינו גם מעוגלים. לא כן?
לשמור על קו עיצובי אחיד זה טוב, ולבור אותו בצורה נכונה שתתן מקום לעין לתיישב עליו זה עוד יותר טוב....
דגדגו לי האצבעות, אחרי האחרון שהעלית שהוא בפירוש הרבה יותר טוב מהקודמים (הקודמים היו כפי הנראה "במצב עוברי...)
רק שתראי, הכריכה מאוד אבסטרקטית, ולכן גם מאוד מודרנית, בתוכן כמו שלו אפשר לשים לו דווקא פונט מאוד יהודי- הוא לא יהיה מיושן בגלל המודרניות של השאר, אבל הוא יחזיר אותו למקום אמין, משהו שאפשר לסמוך עליוצפה בקובץ המצורף 46592
בכריכה השניה נתתי מקום חלק שעליו ישבו הטקסטים ישר שישבור את הרחיפה ולכן הפונט דווקא כן מתאים למערבולות...צפה בקובץ המצורף 46593
נ.ב. הצעת הגשה..

קבצים מצורפים

• מצוא 2.jpg
    KB 744.2 · צפיות: 17
  • מצוא 1.jpg
    KB 723.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נו- - -

קבצים מצורפים

• מצוא 2.jpg
    KB 122.7 · צפיות: 32
  • מצוא 1.jpg
    KB 117.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מבין שניהם הראשון יפה יותר
אך למה המלבנים לא מתחת לכל המלל?

• הוסף לסימניות
ואווו.
תודה רבה, :) אכן אני חושבת שזה מאוד יפה (הראשון)
ואפילו לדעתי המלבנים מוסיפים פה מאוד! ;)....

בע"ה אעלה את השיפוץ הבא (והאחרון בע"ה!!!!!) בהקדם.

ובאמת תודה מרובה לכולכם!!!!!!!!!!
כל תגובה שלכם זה עוד חסד, יש"כ :eek:

• הוסף לסימניות
הראשון מבין שני האחרונים יפה ומרשים במיוחד!
המלבן הכחול שובר את הרקע ומוסיף מאוד מאוד!
(אפילו הייתי קצת מכהה אותו יותר)

• הוסף לסימניות
באמת יפה הראשון עם המלבנים!
אולי לשחק קצת עם המלבנים בצורה קצת יותר ומעניינת, פחות סימטרית, קצת לעלות אחד על השני.
וזה יהיה מושלם!

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד, התוספת של הרקע הכחול מוסיפה, המלל מסודר בצורה מוצלחת ויפה.

• הוסף לסימניות
הראשון כמובן, אבל איפה נעלם המילים "לבנות יעקב" ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה