כללי חוות דעתכם - כריכה

• הוסף לסימניות
מצורפות כאן שלוש סקיצות לכריכות. לא אני הכנתי אותן, אבל הן בשביל הספר שלי ולכן חשובה לי חוות דעתכם המלומדת והמקצועית

קבצים מצורפים

• a.jpg
    KB 646 · צפיות: 20
  • b.jpg
    KB 668.5 · צפיות: 10
  • c.jpg
    KB 615 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בעיון ראשון הייתי לוקח את הראשון(אדום)עם הכריכה האחורית של השלישי (באדום כמובן)

• הוסף לסימניות
האחרון!

• הוסף לסימניות
השלישי !
נמאס מהפאזל.
אבל גם לי האדום משך את העין יותר מכולם

• הוסף לסימניות
הקדמי של הראשון, הגב של השלישי-באדום

• הוסף לסימניות
אני מעדיף תמיד שצל יהי' בצבע כהה, ולא לבן.

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיונות חדשים? אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
ונתנו: התעמקתי בהערה שלך והנתי שאם זה מה שהיה לך לומר סימן שאף אחד מהשלושה לא נשא חן בעיניך. צדקתי? אם כן למה אתה לא אומר. גם את זה צריך לשמוע. מה כן היית עושה?

• הוסף לסימניות
לא כדאי להתעמק בתגובות שלי. אני לא תמיד יודע מה שאני אומר.
בסך הכל אמרתי הערה, שהילה חיצונית זה משהו שאני לא כ"כ אוהב, צל זה דבר טוב, אבל בצבע הנכון.
אהבתי את הרעיון של השלישי, ואת הביצוע של השניים הראשונים חוץ מההערה הקודמת שלי.

• הוסף לסימניות
שלום חברים, אני חדשה,
אני מצטרפת לsapir העיצוב השלישי עם הצבעים של הראשון
שיהיה בהצלחה בהחלטה

• הוסף לסימניות
אהבתי את השלישי אבל לא בצבעים הרעיון מאוד יפה.
ויצמן הרבה הצלחה !

• הוסף לסימניות
בהחלט 3 רק לשנות צבע
מצטרף לקודמי

• הוסף לסימניות
:)לטובת רק אחד ו3design ואולי עוד שכמותם, החלפתי לקבצי Jpg. חשובה לי דעת רבים...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה