שאלה חוות דעת על עיצוב דופלקס

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות.

אנחנו זוג הורים צעיר, לא מתכננים להישאר לגור שם עד זיקנה, אז כן רוצים את הניתוק מהחלל הציבורי.
אבל לו יצויר ששתי הקומות היו ריקות לגמריי, למעט הממד בקומה הראשונה, איך הייתם מתכננים את זה טוב יותר?
אני הייתי שמה בקומה הראשונה-
סלון
מטבח ואם מעניין אותך אז מטבח של פסח שימושי מאוד במיוחד שיש לך שטח.
שרותי אורחים
חדר אורחים
חדר עבודה
מחסן
מרפסת וסוכה
ועוד חדר עם יש לך מקום כמובן
שאר החדרים/אמבטיה /חדר כביסה/מרפסת/ ומרפסת סוכה לחדר שינה - בקומה השניה

• הוסף לסימניות
אבל לו יצויר ששתי הקומות היו ריקות לגמריי, למעט הממד בקומה הראשונה, איך הייתם מתכננים את זה טוב יותר?
מדהים שיש לכם סבלנות לחזור לנקודה של תחילת הנושא 27/11/2024 -- כל הכבוד !!! :LOL:
סה"כ התוכניות שלכם כמו שהם בהחלט סבירות ביותר וזה מה שאתם רוצים ומבינים שמתאים לכם
למרות שתמיד יש מה לשפר וכל אחד יגיד משהו אחר ואין לזה סוף
ולמרות שאתם זוג צעיר -- כן הייתי מציע מניסיון לחשוב על העתיד כי הזמן עובר מהר
ודופלקס כזה "בראש של וילה לכל דבר" אם יתוכנן נכון לא תרצו להחליף כל כך מהר

• הוסף לסימניות
קומה 1 - חלל ציבורי מטבח/סלון/משרד/חדר משחקים/שיעורי בית/יחידת אורחים.
קומה 2 - חלל פרטי משפחתי חדרי שינה וכביסה.
אנחנו אוהבים פרטיות וכמעט זרים לא עולים לחדרים.. אפילו חברות ללימוד מבחנים בחדר אורחים הקטנים בחדר משחקים. הילקוטים ומחברות בחדר משחקים עד גיל מאד גדול. חדרי השינה הם לשינה קריאה בשקט ופחות להכנסת חברות.

• הוסף לסימניות
בכל מצב גם אתם לא משנים את כל התכנון כעת,
הייתי ממליצה את חדר הלימוד לשנות ליד הסלון,
אני חושבת שזה יותר נוח

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות.

אנחנו זוג הורים צעיר, לא מתכננים להישאר לגור שם עד זיקנה, אז כן רוצים את הניתוק מהחלל הציבורי.
החדר לתינוק למעלה, כששאר חדרי הילדים+ החללים הציבוריים למטה, נראה לי קצת בעייתי- אם את משכיבה אותו לישון מוקדם הוא בעצם לבד לגמרי בקומה עד שאתם הולכים לישון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה